Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex 6 órán keresztül?
Figyelt kérdés
Lehetséges ennyi ideig szexelni?
Hogy marad a cerka kemény ilyen sokáig? Még 1 óra merevség is soknak tűnik mindenféle bogyó nélkül..
Egy csaj mondta hogy 6 óráig szexelt valakivel és hogy azalatt volt vagy 15 orgazmusa.. Hát én elképzelni sem tudom ezt a teljesítményt magamról :/ 6 óra, hogyan?
2016. okt. 18. 01:01
1/21 anonim válasza:
simán lehet ez olyan mint a maraton futás előszőr egy km is soknak tűnik annak aki évek óta nem futot de ha gyakorlod már meg se érzel 40 km futást :)
2/21 anonim válasza:
és te elhitted? jó nagy kamus lehetett.
3/21 anonim válasza:
Férfinek csak bogyóval, tapasztaltam bírta majdnem 1 napig állt. Bármit csináltam nem ment el, magától ment el.
15 orgazmust összehozok ha úgy van 1 óra, de max, 1,5 óra alatt magamnak.
6 óra alatt kisfiúnál (18-22) össze lehet hozni ha olyan a fiú 5-6 orgazmust 6 óra alatt.
23N
4/21 anonim válasza:
És mi értelme van, egy jó 1-1,5 órás szex bőven elég, hosszú előjátékkal is legyen 2 óra az bőven jó legalábbis nekem :)
5/21 anonim válasza:
aki előadja magát a 6 órás meg a több órás szexel az kamuzik a legnagyobbat és a leghosszabb aktusa 6 perc volt :)
6/21 anonim válasza:
Miért kamuzna 5-ös. Exemmel is 3órát csináltuk. 6perces vagy vicces,és sz@r....
7/21 anonim válasza:
Utolsó: Ez nagyon nem értettem de mindegy.
Az amúgy senkinek nem jut eszébe, hogy orvos is azt mondja, hogy ha 4 óra után is áll akkor fordulj dokihoz? Vérrög keletkezhet ugyanis.
8/21 anonim válasza:
Nem kell irigykedni 7-es ,szó sincs semmiféle vérrögrög. .
9/21 Illetlen Levesek 4 válasza:
2-3 órán keresztül mindenkinek bírnia kell. Aki nem, annál nagy gáz van, jobb ha orvoshot fordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!