Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex 6 órán keresztül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex 6 órán keresztül?

Figyelt kérdés

Lehetséges ennyi ideig szexelni?

Hogy marad a cerka kemény ilyen sokáig? Még 1 óra merevség is soknak tűnik mindenféle bogyó nélkül..

Egy csaj mondta hogy 6 óráig szexelt valakivel és hogy azalatt volt vagy 15 orgazmusa.. Hát én elképzelni sem tudom ezt a teljesítményt magamról :/ 6 óra, hogyan?

2016. okt. 18. 01:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Meg lehet csinálni bár ha komolyabb, intenzív szexről van szo, nincs az a lany aki ne maga kérné a pihenőt legkésőbb másfél óra után.
2016. okt. 18. 10:07
 12/21 anonim ***** válasza:

Én egyszer szexeltem kb. 3 órán át úgy hogy egyszer mentem el, tehát egybefüggő volt. Fiatalon egy milffel. Hatalmas emlék, de soha nem akartam megismételni.

A normális a max. 50 perc. De az utóbbi időben ritkán húzom el.

Viszont egy sorozatorgazmusos csaj elmegy fél óra alatt is 15-ször. Na az már valami!

2016. okt. 18. 11:45
 13/21 anonim ***** válasza:

Jelenlegi párom (nem tini) ejakuláció után bármikor képes újabb aktusra, akár rögtön is, vagy néhány perc pihenő után.

Akár az ötödik orgazmusa után is. Hozzáteszem, hogy a sokadik után már nehezebben megy el, így egyre hosszabb menetekre képes.

Kapcsolatunk hajnalán bizony voltak olyan, hogy fél napig szinte folyamatosan szexeltünk... most már "megelégszünk" három menettel is egymás után.

(Jelzem, volt már hasonló teljesítményű partnerem korábban is, nem egyedi a dolog.)

Privátot nem kérek.

2016. okt. 18. 12:01
 14/21 anonim ***** válasza:
én már 4 óráhosszáig vertem egyfolytában a farkam, mikor a nyári szünetben rengeteg időm volt, szóval simán lehet annyi ideig szerintem :)
2016. okt. 18. 12:24
 15/21 János Gilján ***** válasza:
83%

Óva intem a 6 órás férfitársaimat, hogy (az orvosok szerint) az erekciót valóban nem egészséges 30 percnél tovább kitartani, mert hosszú távon a pangó vér károsítja a pénisz ereit és szöveteit. A hivatalos álláspont szerint a hosszú, több órás szeretkezések esetén érdemes az erekciót fél óránként megszüntetni, majd rövid időn belül újra építeni.

Ez természetesen csak egy javaslat volt, mindenki azt csinál, amit akar...

2016. okt. 18. 13:41
 16/21 anonim ***** válasza:

En 5 orarol hallottam az egyik lany ismerosom csinalta , de szinten lannyal!

Meghozza felcsatolhatossal dugta a masik lany aki leszbi es azert ment ilyen sokaig mert a ferfiak nem tudnak ilyen sokaig dugni mert ennyiszer nem tudnak elmenni egymas utan , de a lanyok viszont igen!

Viszont ok is csak 5 oraig birtak mert az ismerosomnek mar fajt a nunija..

2016. okt. 18. 15:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Ezt a sok kamut a nők részéről!én egyszer fel üveg whisky után bő négyóra hosszáig döngettem a párom,na másnap menni nem bírt olyan izomláza lett,még hogy a nők olyan sokáig bírják egyfojtaban.pfff.
2016. okt. 18. 15:56
 18/21 anonim ***** válasza:

van akinek megy

eddig összesen egy olyan párom volt, akinek huzamosan 5-6 órákat tudott állni

de a legtöbb pasinak tényleg nem megy és fél óra a nagyon maximum

25L

2016. okt. 18. 17:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Butaságokat is írtok. tapasztalatot kellene.

Kamagrával + ... állt több mint 10 óráig. Tudom, hogy nem egészséges, nem az én farkam, egyszerűen nem tudott elmenni, de állt.

Én 6 óra alatt ha addig szexelünk +300x elmennék.

15 orgazmus, simán összejön 1 óra alatt.

2016. okt. 18. 17:55
 20/21 A kérdező kommentje:

Én ezt a 6 órát egy csajtól hallottam, akivel valószínűleg jövő héten találkozunk...

De én nem fogom 6 órán át dugni.. Hogy tud annyi ideig annyi vér ott lenn maradni?

Nekem a merevedés max fél óráig tart :/

2016. okt. 18. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!