Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, leszbkus vagyok?
Figyelt kérdés
A fiukat egyre inkább hárítom, nem tudok egy fiuval elképzelni semmit, se szexuális értelemben, se csak kézen fogva járni vele. a lányokat sokkal jobban megnézem, de nem akarom egyszerűen elfogadni, hogy leszbi lennék, mert a családom, barátaim eléggé homofóbok. de volt már álmom lánnyal csókolóztam, és részegen megcsókoltam barátnőmet, és nagyon durván beindultam, a szexet is el tudtam volna képzelni. szerintetek?2021. ápr. 30. 08:30
1/4 anonim válasza:
Az vagy vsz. Ne a családod befolyásoljon az elfogadásban.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez nem olyan dolog, amelyet el kellene előre dönteni. Vezessen a szíved, ne mások határozzák meg, hogy mitől vagy boldog.
3/4 anonim válasza:
Ezt neked kell érezned, de ahogy elmondtad, Én úgy gondolom, hogy leszbikus vagy, csak próbálod "elnyomni" a homofób család és barátok miatt. A kulcs abban a mondatodban van, hogy ,,Nem tudok egy fiúval elképzelni semmit.". Figyelj, ezzel semmi gond nincs, leszbikusként is lehetsz boldog és megélheted a szerelmet. :) Nem a családnak, vagy a barátoknak kell legfőképp megfelelned, hanem saját magadnak.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves válaszokat😊😊
2021. ápr. 30. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!