Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban a fiús leszbikusokhoz vagy bisuexekhez szólna a kérdés. Ti mit tesztek amikor nem tudják eldönteni, hogy mi a nemetek?
Ebből fakadóan ér atrocitás?Én már egészen megszoktam,azokat a tipikus kérdéseket.
"Fiú vagy ,vagy lány?Miért vagy ilyen? " stb...
Van esetleg valami leszerelő válaszotok?
Ti mit tesztek ?
Fiús leszbikus vagyok és nem egyszer megkaptam azt a kérdést, hogy te most fiú vagy vags lány? Volt olyanra is példa, hogy elsétáltak mellettem és megkérdezte a mellette sétálő barátnőjét a csávó, hogy ez fiú volt vagy mi? Én meg erre annyit mondtam, hogy nem mindegy te neked, hogy hogy nézekki erre csak nézni tudott semmi választ nem tudott kinyögni és otthagytam egy nagy mosollyal.
Egyébként hidegen hagy az, hogy ki mit gondol rólam, én tudom ki vagyok és jól érzem magam a bőrömben más nem számít.
Az ilyen semmit sem érő emberekkel akik lenéznek téged vagy kinevetnek, mert nem tudják, hogy ki vagy nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!