Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulnak a leszbikusokhoz külföldön?
Sehogy, vannak oszt kész. Kb úgy mint nálunk, semmi extra. Ez már nem a 60-as évek, amikor azért verték meg az embert, mert meleg.
A férfiak fantáziáját beindítja. Bunkók meg mindenhol vannak, mindegy, hogy milyen fejlett, tudatos, nyitott az ország.
Úgy ,mint itt.
Csak ott többnyire tudtommal az alkotmány is elfogadja.
Én csak Spanyolországban, Madridban láttam őket az utcán. Leszbikus párt, és meleget egyaránt.
Ettől függetlenül lehetnek más országban is elfogadóbbak, de szerintem csak kb. mint itt.
Nyugaton szerintem sokkal elfogadóbbak. Bár én csak meleg férfi véleményt olvastam, de pl.: Angliában teljesen nyugodtan járkálnak kéz a kézben, élnek úgy, mint bármelyik átlagos pár és nem zaklatják őket. (Persze mindenhol lehetnek kivételek)
Bár mivel még nem voltam külföldön, saját tapasztalatom nincs, csak ismerősök által :)
Franciaországban a néhány évvel ezelőtt bevezetett, a homoszexuálisok házasságát engedélyező törvény utáni nagy, de elszigetelt tiltakozás elmúltával ma már jóformán senki sem törődik ezzel, szépen elfogadták és természetesnek veszik.
Minden csoda három napig tart, csak a szélsőjobb hőzöng még néha.
De ezt a törvényt akkor sem mernék eltörölni már, ha valaha hatalomra is jutnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!