Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg pasik hogy viszonyulnak a leszbikusokhoz?
Ugyanolyan mint bármilyen két másik ember kapcsolata.
Max annyi, hogy nem mozdulnak egymásra :D
Személy szerint amúgy irigylem a leszbiket mert egy heteronormatív farkak uralta világban a vagina a menő :P
igen..:DD
csak úgy elgondolkoztam, hogy ha mondjuk egy hetero hánynak van egy meleg haverja, akkor a csaj azért nézegeti, hogy jó pasi-e meg gondolkozik róla egy kicsit, ugyan ez ha egy srácnak leszbi barátnője van... De ha mindketten a saját nemüket szeretik...
Hát azért a másik fél elismerése külsőre természetes szerintem mindenkinek.
Kivéve a hetero férfiaknak egymás közt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
a kérdező meleg..
Meleg srác vagyok, sajnos nincs leszbikus ismerősöm. Én szívesen barátkoznék leszbikusokkal, biztosan lenne közös témánk. Bár nem értem meg, hogy 2 csaj mit élvez egymással, de gondolom ők ugyanígy vannak a meleg srácokkal. :) Amúgy engem ezek a fiús leszbikusok, akiket például a melegfelvonuláskor mutatnak a TV-ben kicsit taszítanak. Ugyanúgy, ahogy a lányos melegek is.
25/F (meleg)
Cstlakoznék az előző 2 válaszíróhoz, nekem a legjobb barátomról derült ki nem olyan nemrég, hogy meleg, és a barátságunkon semmit nem változtatott, útközben pedig én is elkezdtem vonzódni a csajokhoz, szóval, nem szexualitás, hanem emberfüggő a viszony :)
16/L/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!