Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan időszakotok hogy nem tudtátok eldönteni hogy biszexek vagy leszbikusok vagytok?
Igen, bár nem tudtam mi is vagyok igazán.
Mindenképpen akartam pasikhoz is vonzódni, hogy esetleg "normális" életem is lehessen, de igazán csak a nagyon androgűn "pasik" fogtak meg...mint pl Andreja Pejic. A gaydarom 10/10es 😏
Hát ha mondjuk a feminin dolgok tetszenek egy pasiban, vagy ha undorosz attól aki "tetszik" akkor lehet, hogy nem őszjnte a dolog.
Heteró csajok nem szoktak ilyesmin őrlődni.
Hát... tényleg nem tudom. Filmekben sokszor tetszenek pasik, megnézem ha egy fiú helyes. Vannak fiúk akiknek tetszem, és nagyon jól is esik, meg szeretem hogy kedvesek, udvariasak velem, szeretek velük lenni de közben kicsit bűntudatom van mert én inkább barátnak tekintem őket. Bulikban kevertem már fiúkkal, és jó érzés volt csókolózni meg ölelkezni velük. (De annyira nem mint lányokkal.) De csóknál tovább sose mentem és kicsit megrémít a gondolat hogy egy fiú csináljon velem valamit. Pedig annyira nem vagyok fiatal, 21 vagyok.
Nem közömbösek a fiúk, de a lányok valahogy sokkal jobban vonzzanak, velük kapcsolatban semmi kételyem nincs, fiúk iránt viszont nem tudom mit érzek.
volt 1rövid időszak.
Azután rádöbbentem,hogy mi a helyzet valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!