Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám eldönteni, leszbikus vagyok e?
Prostihoz ne menj. Én voltam kíváncsiságból és elég kiábrándító, hogy pénzért cserébe ő ide-oda teszi magát ahogy kéred, aztán az idő lejártát finoman jelzi.
Inkább ismerkedj, nem minden leszbikus fiús, nőies nők ugyan úgy akadnak közöttük. Lefeküdni sem kell egymással, sokszor az is elég, ha beszélgetsz egy kicsit olyannal, aki hasonló iránt érdeklődik, mint te.
Hasonlóan vagyok.:(( En sem akarok az lenni+ a legutolsó izenek erzem az érzéseim miatt magam.:/ Nagyon örülnék egy tapasztaltabb leszbinek, ha tudnek vele dumálni, hatha rájövök. Bar lehet ez sem oldaná meg a helyzetem.:D
"A nőies, husisabb lányok izgattak fel"
Haha.De cuki, hogy ezt írtad. 😃❤ En meg pont emiatt felnek lányokkal lenni, mert husisabb vagyok egy picit. Mindig az van a fejemben, hogy a nok mindig olyan tokeletesen néznek ki es biztos ezt varjak tolem is. 😐
Attol,hogy kapcsiban vagytok lehetsz te a dominánsfél.
Illetve miből gondolod,hogy a másik lány fiút játszana meletted. Nyilván a lányokat szereted akkor lányt akarsz magad mellé...nem pasipotlékot.
Igen egy pszichológus tudna segíteni,mert nagyon elvagytévedve...
Nem vagy már kislány!
Ne hagyd,hogy dirigáljon,ha megteszi álj a sarkadra és ugasdle a phitsába!
Anyukádék kapcsolatában valamelyik fél játsza a palit?
Mert ha igen az elég fura.
Igaza van az egyik válaszolónak, nem pali pótlékot keresel :D
És igazából én sem tudnám elképzelni magamat egy lány mellett.
De a férfiaktól undorodom! Szóval azt sem tudom merre vagyok arcal :D szóval nyugi, nem vagy egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!