Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan tudnám eldönteni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám eldönteni, leszbikus vagyok e?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Eddig volt már több szexpartnerem is, illetve egy 1 éves kapcsolatom, de minden esetben csak fiúkkal voltam. Az a problémám, hogy mindig csak nőkről fantáziálok, elélvezni pedig sosem a partneremtől élveztem el. Mikor óvodás voltam, kisiskolás, akkor is nőkről ábrándoztam, és mikor először kerestem rá az interneten erotikus tartalomra, akkor is nők képeit nézegettem. Most találkoztam egy lánnyal,akiről rögtön tudtam,hogy leszbikus, látom, hogy tetszem neki, és ő is tetszik nekem, bár elég fiús. A nőies, husisabb lányok izgattak fel eddig,de ő most élőben teljesen vonz. Az a problémám, hogy nem tudok elképzelni egy kapcsolatot nővel. Anyukám leszbikus, és ilyen kapcsolatban is él,de én úgy érzem, nekem nem menne. Nem akarom, hogy egy nő akarjon mellettem férfit játszani, vagy irányítani engem. Férfiakkal viszont nem akarok kapcsolatot, mert nem igazán vonzanak. Ahhoz, hogy elgondolkodjak azon, hogy tetszik nekem esetleg egy férfi, ahhoz nagyon sok minden kell. Akiben már egy pici jelét látom a nőiességnek, annak esélye sincs, és ez nagyon zavar. Nem voltam még nővel, de izgatnak, viszont a férfiak teste sosem izgatott gondolatban, sosem érdekeltek. Most döbbentem erre rá, és nagyon rosszul érzem magam. Nem tudom, hogy akkor most én mi vagyok, de igazság szerint nem akarok leszbikus vagy biszex lenni:/// Nagyon undorítónak tartanám magamat e miatt. Egy pszichológus meg tudná mondani, mi a helyzet?

2018. nov. 21. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Egy párhoz beszállnál esetleg?
2018. nov. 21. 17:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem.
2018. nov. 21. 17:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Probálj ki egy fizetös lányt. Meglátod, hogy élvezed, vagy undorit.
2018. nov. 21. 18:12
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Prostihoz ne menj. Én voltam kíváncsiságból és elég kiábrándító, hogy pénzért cserébe ő ide-oda teszi magát ahogy kéred, aztán az idő lejártát finoman jelzi.

Inkább ismerkedj, nem minden leszbikus fiús, nőies nők ugyan úgy akadnak közöttük. Lefeküdni sem kell egymással, sokszor az is elég, ha beszélgetsz egy kicsit olyannal, aki hasonló iránt érdeklődik, mint te.

2018. nov. 21. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

Hasonlóan vagyok.:(( En sem akarok az lenni+ a legutolsó izenek erzem az érzéseim miatt magam.:/ Nagyon örülnék egy tapasztaltabb leszbinek, ha tudnek vele dumálni, hatha rájövök. Bar lehet ez sem oldaná meg a helyzetem.:D

"A nőies, husisabb lányok izgattak fel"

Haha.De cuki, hogy ezt írtad. 😃❤ En meg pont emiatt felnek lányokkal lenni, mert husisabb vagyok egy picit. Mindig az van a fejemben, hogy a nok mindig olyan tokeletesen néznek ki es biztos ezt varjak tolem is. 😐

2018. nov. 21. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Attol,hogy kapcsiban vagytok lehetsz te a dominánsfél.

Illetve miből gondolod,hogy a másik lány fiút játszana meletted. Nyilván a lányokat szereted akkor lányt akarsz magad mellé...nem pasipotlékot.

Igen egy pszichológus tudna segíteni,mert nagyon elvagytévedve...

2018. nov. 21. 23:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Aki tetszik most, ő nagyon is úgy viselkedik, hogy irányítani akar. Ezért mondtam. Én nem akarok domináns lenni, csak egyenlő...
2018. nov. 21. 23:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Max biszex lehetsz ha volt gusztusod palihoz 1 évig.
2018. nov. 23. 09:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy már kislány!

Ne hagyd,hogy dirigáljon,ha megteszi álj a sarkadra és ugasdle a phitsába!

2018. nov. 23. 20:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Anyukádék kapcsolatában valamelyik fél játsza a palit?

Mert ha igen az elég fura.

Igaza van az egyik válaszolónak, nem pali pótlékot keresel :D

És igazából én sem tudnám elképzelni magamat egy lány mellett.

De a férfiaktól undorodom! Szóval azt sem tudom merre vagyok arcal :D szóval nyugi, nem vagy egyedül :)

2018. dec. 9. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!