Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat rolam?
Figyelt kérdés
A kozvetlen fonokomrol van szo, aki no. Eleinte nem voltunk jo viszonyban. Atkerultem az o muszakjaba. Kiderult a munkahelyen, hogy leszbikus vagyok. Folyton simogatja a hajam. Kocsival elszokott vinni egy darabon muszak utan. (Volt mar hogy mas is vitt) allitolag van elettarsa, aki ferfi. De meglepo modon kiall a melegek mellett. Gyereke nincs. Hogy johetnek ra, hogy mit gondolhat rolam?2018. nov. 21. 00:36
1/16 anonim válasza:
Miért lényeges, hogy mit gondol rólad?
Egyrészt a főnököd, másrészt partnere van. Örülj neki, hogy nem piszkál.
2/16 A kérdező kommentje:
Csak kicsit meg vagyok lepodve a viselkedesen, azert tettem fel a kerdest.
2018. nov. 21. 00:44
4/16 anonim válasza:
Mivel senki nem rendelkezik a gondolatolvasás csodálatos képességével, ezért azt javaslom inkább vele beszéld ezt meg. Ismerd meg jobban.
5/16 A kérdező kommentje:
Igen, de nem tudom, hogy finoman hogyan puhatoljam ki ezt nala. Valakinek vmi otlet, ami nem tul feltuno?
2018. nov. 21. 00:58
6/16 anonim válasza:
En gondolatolvaso vagyok. De ez eleg kusza..Vigyel neki banant
7/16 A kérdező kommentje:
Fura, mert neha azt erzem, hogy lehetne eselyem, neha ugy, hogy nincs. Ma pl megdicserte a hajam.
2018. nov. 21. 01:07
8/16 A kérdező kommentje:
Pl. Ejszakas muszakban mondta az egyik kollega neki, hogy kepzeld el milyen jo lenne ottjon a meleg agyban alidni. En ravagtam, milyen jo lenne. Erre nevetve megszolal, a sajat agyadat kepzeld el. Nem tudom, hogy ebbol is mit szurjek le, mert nevetett kozben.
2018. nov. 21. 03:27
9/16 anonim válasza:
Esélyes egyébként, hogy mivel megtudta, hogy leszbikus vagy, kacérkodik a dologgal.. Húzza picit az agyad talán a saját egójának építése kedvéért.
10/16 anonim válasza:
Előzőnél a pont, ne képzelj bele sokat, főleg hogy van valakije. De ez a simogatós dolog, akkor sem normális...nem simogatom valakinek a haját ha nem akarok tőle valamit. Szerintem idővel ki fog derülni akar-e valamit, te döntöd el hogy elméssz-e addig, de szerintem hagyd mert nem lesz jó vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!