Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masztiztam és rámnyitott anyukám. Szerintetek most mit gondolhat rólam? 19L
Figyelt kérdés
Azt hittem hogy becsuktam az ajtót kulcsra..2018. szept. 8. 11:14
4/15 anonim válasza:
Lány vagy vagy fiú?
Ha lány, akkor nem gondolt hű, de nagyot, mert ő is volt fiatal.
Ha pedig fiú vagy, akkor se nagyot gondolt, hanem azt, hogy mocorog a pöcörő möcörő!!
Semmi gond!
5/15 anonim válasza:
Írta, hogy 19L.
Amúgy meg max azt gondolta, hogy: "A gyermekem magához nyúlt. Egészségére."
6/15 anonim válasza:
Amikor 19 éves volt lehet őrá is rányitott az ő anyukája. Szóval szerintem semmi gond, nem csináltál semmi rosszat.
7/15 anonim válasza:
Szerintem az gondoltam hogy biztos kivantad a szexet :)
8/15 anonim válasza:
Még mindig jobb, mintha apukád nyitott volna be! 😀
9/15 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, megnyugoghatsz
Ő is ugyanezt csinálta vagy csinálja mai is
10/15 anonim válasza:
Azt gondolja, hogy épp nincs barátod. Ilyen esetben nem bírja mindenki a végtelenségig, néha jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!