Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy a párom alsógatyájával masztiztam?
Figyelt kérdés
1 hétig nem láthatom,mert konferenciákra kellett utaznia külföldre. Annyira kívántam,hogy muszáj volt valamelyik személyes dolgát használnom.A pólóját is szoktam szagolgatni,hogy érezzem az illatát,de most a boxerére álltam rá.
Direkt megkértem,hogy mielőtt elmegy,1 napig legyen rajta az az alsó és felső,hogy akkor is 'itt legyen"velem, amikor nincs itt.
30 N
2018. jan. 2. 08:23
1/11 anonim válasza:
Szerintem nincs benne kivetnivaló.
Ahogy a pasik meg a fiúk szagolgatják a női fehérneműt, akkor ez vissza alapon is mehet.
Mondjuk nekem nem konzervatív a felfogásom azért írtam ezt.
31F
3/11 anonim válasza:
Kinek mi. Én a parfümjével fújom be a párnáját. Így olyan mintha Ő is ott lenne.
23N
4/11 A kérdező kommentje:
a parfümös dolgot is próbáltam már,de nekem ennél személyesebb az ő saját intim illata :))
2018. jan. 2. 08:42
6/11 A kérdező kommentje:
:)
2018. jan. 2. 08:46
7/11 anonim válasza:
Jó pótlék egy illatos férfi gatya.
8/11 anonim válasza:
Kérdés abban a gatyában maradt e- pisilés- kakilás spriccelés után. :)
9/11 anonim válasza:
Teljesen normális. Sokan csinálják. Ez még mindig jobb, mintha másnap már másik pasival dugnál, mint jó néhány nőtársad. (Félreértés ne essék, férfiak között is akad bőven ilyenekből.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!