Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 éves lany vagyok es az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lany vagyok es az normalis ha az 55 feletti öregemberek jönnek be?

Figyelt kérdés
2017. dec. 31. 10:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem, és nem is hiszem, hogy ez igaz lenne.
2017. dec. 31. 10:28
 2/16 anonim ***** válasza:
43%

Ilyen szar a korodbeli kínálat?

18/f

2017. dec. 31. 10:29
 3/16 anonim ***** válasza:
67%
55 feletti nekem már fura. Azt megértem, hogy egy magát jól tartó, sportoló negyvenesért oda vagy.
2017. dec. 31. 10:31
 4/16 anonim ***** válasza:
47%
Nem. Igazából tök megszokott, hogy 70 éves papik néznek ki a járókeret mögül, miközben térdelsz előttük és szeretsz. Csak egy gond van: ha kiesik a protkójuk, meg kell állnod egy pillanatra a cuminál, míg feladod nekik. Tudod, az a fránya lumbágó...
2017. dec. 31. 10:46
 5/16 anonim ***** válasza:
62%
Apa komplexus pszichiáterhez menj inkább szerintem nem normális dolog inkább korod béliekkel ismerkedj csak egy jó tanács 25F
2017. dec. 31. 11:03
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Normális én majdnem 50 vagyok és volt több huszonéves csajom mostanában akiknek jó volt velem a szex és egy tapasztalttal neked is jobb lesz sok sikert

Boldog ujévet

2017. dec. 31. 11:06
 7/16 anonim ***** válasza:
63%
Ha jól keres és jó nyugdíja is várható biztos izgató tud lenni neked
2017. dec. 31. 11:25
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

40-50 közötti időszak most nagyon "divatos" a "Daddy" kultusz miatt, bár van aki szerint már az is gáz. Én szerintem ha valakinek ez jön be, csinálja, nem fáj senkinek.

55 felett már közbeszól a biológiai is és több lehet a nehézség, de ha nem valamilyen trauma miatt alakult ki és úgy érzed, hogy számodra így jó, akkor ne hallgass senkire és csináld bátran amit jól esik. Azért rögtön ne köss házasságot, tapasztald meg, hogy milyen az élet egy 55 felettivel. Nagyon más minta korodbeliekkel.

Ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel ezzel, netán valamilyen elfojtott trauma miatt alakulhatott ez ki, akkor viszont fordulj szakemberhez. Ha meg vagy róla győződve, hogy nincs semmi ilyen, egyszerűen te erre izgulsz, akkor érezzétek magatokat jól!

Nekem is van jó pár olyan preferenciám nőknél amire azt mondják, hogy egészségtelen és kezelendő, de nekem így jó, nem érdekel mások véleménye, az én életem, azt teszek vele amit akarok.

2017. dec. 31. 11:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
egy 40 éves még beleférne :)
2017. dec. 31. 11:51
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Oda vissza így van ! ;)
2017. dec. 31. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!