Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Mással is van így? 18/L
Van egy két fiú akivel beszélek és jóban vagyunk és van hogy tökre eltudnám képzelni hogy lefeküdjek velük és hogy teljesen kell nekem.
Aztán rájövök hogy fullra nem is érzek iránta semmit és nem akarom kihasználni stb..
Ez miért van? Ha értitek mit próbálok kérdezni.
Már kezd idegesíteni..
Időnként megkívánsz fiúkat, ez normális.
De egy kapcsolathoz azért több kell. Nem elég csak vonzódni a másikhoz, több dologban is össze kell illeni, talán erre szoktál rájönni.
Valószínű nem lenne kihasználás, biztos csak örülnének neki, ha megfektethetnének, a fiúk már csak ilyenek. :D
De ezeket én érzem, és olyanokat mondok nekik hogy szeretem meg hogy olyan jó lenne vele... aztán közbe nem feltétlenül.
Értitek? Ezzel a szar tulajdonságommal mit kezdjek?
Úgy tűnik, a szüleid így neveltek, hogy hiányoznak a jó értelemben vett gátlások. Mert az ember először normális esetben az érzelmeiről beszél, nem a nemi szerveiről, vagy az azokban érzett ingerekről.
Próbáld meg ezt, továbbá hagyd, hogy a fiúk beszéljenek először az érzelmeikről feléd.
Feltételezem a nemi vágy és a szex (lefekvés) és a szerelem (nem is érzek iránta semmit) fogalmakat jól el tudod különíteni. Azaz amit a "bugyidban" érzel, az nem azonos azzal, amit a "szívedben" (gondolataidban).
Láttam én huszonéves lányt, akinek ez szintén nem ment...
Erre szerintem érni kell, érzelmileg, tudásban (értelmileg) fejlődni. 18 évesen, szerintem Magyarországon nagyon kevesen elég érettek ma egy komoly párkapcsolathoz.
Mi ezekre a megnyilvánulásaidra a fiúk válasza?
Az természetes, hogy vágysz a szexre, a kapcsolatra, s persze hogy olyannal, akit ismersz, akivel akár sexről is beszélgetsz.
Az, hogy érzelem nélkül is van szexuális vágyad az is természetesnek mondható, miért ne lehetne lányoknak is csak szexre igényük?
Az ha érzelmeket füllentesz nekik az adódhat viszont otthoni nem igazán szeretetteljes viszonyokból, amikor vágysz a viszonzott érzelemre.
Szóval mindez szerintem amit leírtál, természetes 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!