Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet, hogy nem vagyok normáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy nem vagyok normális? Teljesen más, a felfogásom a szexről, és örömszerzésről mint az átlag embernek.

Figyelt kérdés
Nekem, ha meglátok egy csinos nőt, nem az jut az eszembe hogy jól megd...nám, hanem szeretném kényeztetni, és örömet okozni neki! Arra gondolok, hogy találkoznék vele, elmennénk valahová, lassan levetkőztetném, órákon át simogatnám, bekenném testápolóval, megmaszíroznám, és az ujjammal kielégíteném...simogatnám a csiklóját, és nyalogatnám! Közben szinte én is érezném amit ő, és számomra ez okozna örömet, nem az hogy lefeküdnék vele!Nekem az összes eddigi partneremnél nagyobb örömet adott az hogy ő kielégült, mint a saját kielégülésem, közben szinte éreztem minden rezdülését, a nedvesedést, és ez számomra nagyon izgató volt...Szeretnék minél több nőt boldoggá tenni, és így boldognak lenni, de honnan tudhatom, ki örülne ennek? Nem mehetek oda csak úgy az utcán valakihez, és mondhatom hogy szeretném simogatni, kényeztetni, szeretnék örömet okozni neki...

2017. dec. 27. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Ja ez orvosi eset még véletlen se próbáld ezt csinálni még a végén baj lesz!
2017. dec. 27. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem egyből a dugás jut eszembe, inkább az, hogy egész nap nyalnám, még viszonzás nélkül is. Nem tudom miért, de jobban szeretek nyalni, mint magát az aktust, pedig nincs baj a potenciámmal!

F /45

2017. dec. 27. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a klubban Bro! Én is pont ilyen vagyok, a nők nem is érzik. Az egyik barátnőm egy hónap után kérdezte meg, hogy miért nem dugom meg? Egészen addig csak őt kényeztettem folyamatosan.

Mi ilyenek vagyunk, de nincs vele semmi, a lányok általában szeretik. Arra azért figyelj, hogy a legtöbb nő igényli a dugást is. Én már jártam úgy, hogy "babáztam" (én így hívom ezt) hónapokig és aztán megkaptam, hogy azért ne mindig csak ez legyen, de alapvetően nem nagyon szoktak tiltakozni.

Szóval ne aggódj, ha egy nőhöz így közelítesz, az imádni fogja. Egy szelíd bújós kiscica lesz belőle aki imádni fog és ölelni akar majd folyamatosan.

2017. dec. 27. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell itt fényezni magad, és különlegesnek beállítani. A férfiak nagy része ilyen.
2017. dec. 27. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ki: a kultúrált férfiak nagyobb része.
2017. dec. 27. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi abban a kultúra, ha meg sem akarod dugni a csajt?

A csajok arra is vágynak ám, hogy rendesen megdugják őket.

2021. febr. 9. 15:12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!