Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nem vagyok normális? Teljesen más, a felfogásom a szexről, és örömszerzésről mint az átlag embernek.
Nekem sem egyből a dugás jut eszembe, inkább az, hogy egész nap nyalnám, még viszonzás nélkül is. Nem tudom miért, de jobban szeretek nyalni, mint magát az aktust, pedig nincs baj a potenciámmal!
F /45
Üdv a klubban Bro! Én is pont ilyen vagyok, a nők nem is érzik. Az egyik barátnőm egy hónap után kérdezte meg, hogy miért nem dugom meg? Egészen addig csak őt kényeztettem folyamatosan.
Mi ilyenek vagyunk, de nincs vele semmi, a lányok általában szeretik. Arra azért figyelj, hogy a legtöbb nő igényli a dugást is. Én már jártam úgy, hogy "babáztam" (én így hívom ezt) hónapokig és aztán megkaptam, hogy azért ne mindig csak ez legyen, de alapvetően nem nagyon szoktak tiltakozni.
Szóval ne aggódj, ha egy nőhöz így közelítesz, az imádni fogja. Egy szelíd bújós kiscica lesz belőle aki imádni fog és ölelni akar majd folyamatosan.
Mi abban a kultúra, ha meg sem akarod dugni a csajt?
A csajok arra is vágynak ám, hogy rendesen megdugják őket.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!