Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért érzem magam máshogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam máshogy mondjuk 2 párommal való szex által okozott orgazmus után, mintha csak pl 2-szer masztiztam volna egyet?

Figyelt kérdés
Pedig elvileg mindkettő orgazmus, örömhöz juttat, mégis az utána következő órákban máshogy (jobban) érzem magam, ha szexeltem, mintha csak maszti volt.
2018. máj. 28. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Mert teljesen más az érzelmi töltete a kettőnek.
2018. máj. 28. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert a természet úgy alkotta meg az embert, hogy a szexet jobban élvezze, míg a maszti csak pótcselekvés. Ha fordítva lenne, kihalna az emberiség. :)
2018. máj. 28. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem fordítva jobb. Mélyebb orgazmust tudok magamnak okozni mint a párom. Kielégültebb leszek.
2018. máj. 28. 20:37
 4/4 vayne ***** válasza:
Nekem brutál orgazmusaim vannak mikor masztizok, de szex közben teljesen más, ahogy a hüvely és a csikló egyszerre van ingerelve. Bár én csak a csiklómat izgatom maszti közben, magamnak csak így szeretem. De egy maszti tart kb 5-max 10 percig, a szex meg akár órákig, többszöri orgazmussal, amiben eleve lefáradok és ahogy előttem is írták, van egy érzelmi töltete... össze sem lehet hasonlítani a kettőt...
2018. jún. 8. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!