Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem volt még orgazmusom partner által, csak magammal, mit tegyek?
Ügyesek voltak a pasik, élveztem a szexet, de nem élveztem még el. Volt akivel kevesebbet éreztem, volt amikor többet. Jelenlegi párommal ritkán élvezem a szexet és hiányzik pedig nagyon szeretem őt..
Csak magam által tudok elmenni csiklóval, sehogy máshogy senkivel. Lehet rágörcsöltem? Mit tegyek, megkeseríti az életem.
Nekem semilyen modon nem volt meg, de nem erzem magam rosszul miatta.
26/n
Hason fekve jó ötlet köszönöm.
Az a baj nem vált ki annyira izgató ingert, bárhogy csinálják. Ellazulni se tudtam úgy
Sajnos ugyanez a problémám. Orálisan semmi, talán néha egy picit jó érzés.. kézzel csak magamnak megy, hüvelyileg pedig sem ujjal (sem egyedül sem a barátommal), sem szex közben nem tudok elmenni.
Sajnos fogalmam sincs, mi lehet a probléma, de az a ba, hogy egyre kevesebb kedvem van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!