Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan pasi akinek bejönnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi akinek bejönnek a nők által idealizált nők?

Figyelt kérdés
Magyarul tetovált szemöldök, sok smink, mű mell, mű segg, (barna bőr +szőke haj)
2017. márc. 21. 17:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Akit leírtál az maga egy műbaba, valakinek biztos én maradi vagyok és az igazi nőket szeretem!
2017. márc. 21. 17:47
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Nyilvan, kulonben ezek a nok mind szinglik lennenek. Egyebkent nem egy ferfi ismerosom van, akiknek masmilyen tipus nem is tetszik, csak a fent emlitett.
2017. márc. 21. 17:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi,hogy nőként írok ide,de pl nekem ezek közül egyik dolog sem jön be. Jó,a barna bőr igen,de nem az olyan agyonszolizott bő,aki lassan olyan,mint egy bantunéger.
2017. márc. 21. 17:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nő*
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Igen a férfiaknak csak az ilyen nők kellenek,aztán sírnak ,hogy jaj megcsaltak
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem. A természetesen formás idomok, az igényes, megfelelően arányos smink a nyerő, nem a szolis műribizli.
2017. márc. 21. 18:00
 7/13 anonim ***** válasza:
60%

Persze, hogy van!! :D

Nem is értem honnan gondolnád, hogy nincs ilyen. Amúgy nő vagyok de személy szerint én instagramon a saját barátomat látom h ilyen csajokat lájkolgat...

2017. márc. 21. 18:02
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Jajj persze fiuk, az en parom is allitja, hogy nem jonnek be neki, meg fujj, hogy nez ki, tiszta mu... de megis az ilyeneket nezi meg az utcan, lajkolja instan, koveti stb... ne legyetek alszentek. Azt elhiszem, hogy felesegnek lehet nem valasztanatok, de azert meghuznatok ti is egy ilyen "tokeletes" cicababat.
2017. márc. 21. 18:14
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

8#-nál a pont!

Sok az álszent pasi (is)!

2017. márc. 21. 18:29
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
#8 nekem volt már dolgom ilyen csajokkal, de az ágyban is csak egy mű volt, annyi különbséggel, hogy élő húst dugtam, de mintha gumibaba lett volna ezen kívül. Kényes, mindenét féltette...ne igen fogjam meg a mellét, mert szilikon, ne, hogy rojtosra krjam a pináját, mert , hogy néz ki utána. Bizonyára, aki műt csináltat magából az maga is egy nagy semmi mű! Bizonyára kivételek akadnak, de 10-9 mű nő, mű az egészét lényét tekintve.
2017. márc. 21. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!