Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám rámnyitott mikor maszturbáltam, mit mondjak neki?
Rám édesapám nyitort rám nemrég, szóval kb ugyanez a szituáció. Szerintem nem kell semmit mondani, ne érezd kínosnak, mindenki maszturbál, ő pedig igazán kopoghatott volna. :D
20L
Szerintem kb. o is leblokkolt. Ne mondj semmit. O sem fogja felhozni, te sem fogod. Megy tovább az élet, mintha mi se tortént volna.
27F
Persze.
Egyrészt nincs olyan anya, aki egy egész percig bámulná a fia merev péniszét, mert ő maga is zavarba jönne a helyzettől, és igyekszik kimenekülni belőle. (Ha nem, akkor vagy fogyatékos vagy perverz.)
Másrészt nincs olyan fiúgyerek, aki - ha rányit az anyja miközben veri - széttárt lábakkal és meredező hímvesszővel ott marad, ahelyett hogy odarántana valamit már csak reflexből is. (Ha mégis van ilyen, az nagyon perverz.)
Harmadrészt nincs az a hímvessző, ami ebben a rendkívül kínos szituációban merev maradna egy teljes percen keresztül.
Ha ezek után mégis igaznak érzed a labilis sztoridat, és feltétlen mondani akarsz valamit anyádnak, olvasd fel neki miket írtak válaszként a kérdésedre!
Az 1-es meg 7-es válaszon krrvajót röhögtem.
Kérdezô, felejtsd el. Mindenki maszturbál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!