Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem maszturbáltam, de az első alkalom után úgy érzem imádom a szexet. Hogyan türtőztessem magam?
20 éves lány vagy, pénteken veszítettem el a szüzességem, a legjobb fiú barátommal. Ő 25 éves.
A családom erősen vallásos és én is, teljes megtürtőztetésben éltem, sosem engedtem a csábításnak. Először csak beszélgettünk, tudtam, hogy nőcsábász és nagyon jártas "a témában", sokat is fantáziáltam róla miután elmesélt 1-2 történetet. De mint írtam, nem engedtem a csábításnak és magamhoz sem nyúltam.
Tegnap viszont nem tudtam ellenállni neki és simogatni kezdtem, ő pedig megcsókolt, onnantól kezdve nem volt megállás. Leírhatatlan élvezetet okozott minden apró érintése és a gondolatától is elpirulok, ha arra gondolok bennem volt és bennem ment el. Az érintései, hangja, lökései...
Úgy érzem idáig rossz tanítások szerint éltem az életem és sok élvezetből kimaradtam. Nem érdekel a karácsony, csak újra szexelni akarok vele, új dolgokat kipróbálni.
remélem védekeztél
sehogy,szeretkezz ezerrel!
Húztunk:D
Csak éreztem a lüktetését magamban. Csodálatos érzés volt hogy bennem ment el és nagyon izgató felidézni a hangját vagy az erős ölelését közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!