Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lepődnek meg azon az emberek, ha valaki 20 körül még szűz?
Ilyenkor nagyon sokan azzal jönnek, hogy az adott ember ronda vagy defektes. Miért rögtön rosszindulattal kell gondolkodni?
A válaszokat előre is köszönöm szépen, további szép napot! 😃
19 L
Köszi a vigasztaló privátokat, de nem érzem magam emiatt (ahogy fogalmazni szoktak) gáznak. Tök jó vagyok, köszönöm! Csak szimplán nem éreztem még erre szükséget az életemben. Majd jön valaki olyan, aki kihozza belőlem. Most nem azt mondom, hogy milyen érték, stb., de ha valaki megteheti, hogy válogat, akkor legyen válogatós. Most első az egyetem.
A Válaszolót, akit csúnyán megbántottak. meg egy acél Lady. Pofáraesés után nagy erőt igényel felállni! Főleg, ha egy olyan emberben csalódtál, aki a feltétlen bizalmad élvezte.
A magyar hozzáállást, meg a kicsiket (mert egy 12-16 éves ember még gyerek, kb. az én korosztályom a vízválasztó), hagyjuk, mert elborzadom. Nem csoda, hogy külföldön többnyire utálnak és lenéznek minket...
Bocsi a kisregényért, aki elolvassta, annak köszönöm az idejét! A válaszokat is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!