Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin lefeküdtem egy pasival. Most mit gondolhat rólam? Alig ír azóta.22l
Figyelt kérdés
Menstruacio előtt én nagyon kívánom a szexet és nem bírtam ki. Nekem pár nap mulva megfog jönni.2018. szept. 8. 12:05
1/11 anonim válasza:
Nem voltál elég jó az ágyban. Most keres valakit, aki jobb nálad.
3/11 anonim válasza:
Van akit ez kiábrándít, van akit nem.
4/11 anonim válasza:
Most ezért ne érezd magad rosszul. Ha csak szexet akart, akkor 4.-5. randin is csak azt akart volna. Kit érdekel, hogy ő mit gondol? Ő is lefeküdt veled, kívántátok egymást, ennyi.
5/11 anonim válasza:
Mivel kapcsolatban ír azóta? A következő találkozással? Nem egyértelmű. Én sem halogatom, és én írok a pasiknak és mondom is hogy NE keressen, majd én írok, ha akarok. Amikor legközelebb szexelni akarsz vele, akkor előtte írj neki, ráér-e. Ennyi.
25N
6/11 anonim válasza:
Kétesélyes. Vagy eleve erre ment az egész és azért nem ír, vagy az a fajta, aki képmutató módon, bár Ő is partner volt benne, de ez alapján ítél el és így nem kellesz neki többre. Persze van az a típus is, akinek nem mérvadó, hanyadik alkalom, ha komolyat akar akkor mindenképp azt akar. De előfordulhat, hogy Ő bizony egyáltalán nem ez a fajta.
7/11 anonim válasza:
Utána behúzta az újabb strigulát a naptárjába és már el is felejtette az egészet.
9/11 anonim válasza:
Könnyen megkapott, már nem kellesz neki, nem vagy kihívás. Máskor masztizz randielőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!