Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan akkor, ha a lanyokat szeretem, de bejonnek a transz fiúk is? akik biológiailag fiúk, azokkal nem szimpatizalok. de ilyenkor én panszexualis lennék? vagy?
Miért lenne beteg????
Szerintem igen inkább pánszex vagy.
Az nem biztos hogy "annak adja ki magát" mert valóban fiú lehet aláírom, de fiú is lehet pánszexuális!
Te is gondolj bele!
A transz fiút úgy érted, hogy olyan nő, aki férfi akar lenni?
Ebben az esetben továbbra is leszbikusnak mondanálak, csak olyan leszbikusnak, aki nem válogat olyan téren, hogy az adott biológiailag nőnek született egyén minek érzi magát, hogyan viselkedik, hogyan öltözködik.
Szerintem nincs ezzel semmi baj, az ilyen lányokkal, akik pasinak érzik magukat inkább egyébként is leszbikus/biszexuális lányoknszoktak lenni, mintsem heteró nők :D
Remélem tudtam segíteni :D
Nézd a gender egy spektrum, vannak feminin cisz srácok és nagyon maszkulin transz pasik. De ettől még férfiak, lelkileg, testileg, az ágyban is.
Vannak nagyon fiús cisz csajok, és nagyon feminin transz lányok.De ettől még lányok.
Mondjuk ha ez bejön, akkor 100% hogy nem csak a lányokat szereted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!