Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki hord magán pride kiegészítőket: mi az amit hordtok, és számotokra mit szimbolizál? Mások számára mennyire levágós, hogy mi ez?
A kérdés azokhoz szól, akik hordanak ilyesmit.
Lehet ruhadarab, matrica, ékszer, vagy akár lakberendezési dolog...
Rajtatok első sorban, de akár ismerősön, partneren.
Természetesen nem csak leszbikusok, de mindenki aki LMBTQ+ válaszolhat 😄
A kérdés úgy kezdődik, hogy aki hord ilyet.
Aki nem, azzal sincs bajom, de lécci ne spameljen.
Van egy viszonylag kicsi zászló a polcomról lelógatva, meg egy szivárványos kitűző.
Több ruhám van célzásokkal(nem konkrét lmbtq+ cucc de mégis)
19/l
Pride karkötőt le sem veszem. Mostanában nem, de régebben hordtam sokáig a nagyujjamon gyűrűt. A szobám ablakában van egy nagy zászló (az év minden napján) ami az utca/másik házak felé néz. Ha esik, szivárványos esernyő. És a cicapórázunk is szivárványos. (Társasház...ne nézz furán)
Nem nyomom le senki torkán, nem hozom fel mint téma...de az a fajta nagyon fiús lány vagyok akiről alapból ordít mi van :D és nem is akarom titkolni (sokáig muszáj volt) szóval nekem a szabadságot is jelenti.
a biszex zászlós kitűzőm évek óta a tolltartómon van.
az emberek többsége leszarja v nem is tudja mi az. Aki meg tudja, általában nem szokott pattogni rajta.
1 ember volt aki beszólt, de az egy homofób barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!