Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Transz hajlam van az ilyen fiús leszbikusokban?
Azokra gondolok, akik fiúsan, férfiasan viselkednek. Bennük van transz hajlam?
Tehát nem a stílusra gondolok, hanem akiknek már a viselkedésük is fiús és teljesen fiúnak néznek ki.
Van akiben igen, és van akiben nem. Sokan pont görcsösen igyekszenek elfojtani ezeket a vágyakat és túlteljesítenek nőiességből hogy kompenzáljanak. Emiatt van sok transz nő aki ex katona/rendőr/tűzoltó, és transz pasi aki valami extra csajos háttérből érkezik.
De nem minden transz pasi heteró. Sokuk nem a nőket szereti
Van,aki szimplán csak kényelmesebben érzi magát nőként rövid hajjal,boxerben,szempillaspirál helyett kalapáccsal/fúróval a kezében.
Én is ilyen vagyok,abszolút távol állnak tőlem a női(es) dolgok,jobban érzem magam sportcipőben,kockás ingben és boxerben mint női alsóban,felsőben,magassarkúban, inkább leköt a bütykölés/ barkácsolás mint a főzés vagy a vasalás...
Viszont annak ellenére h fiús vagyok itt-ott nőies vonásokkal,nem akarnék pasi lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!