Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Ellen (Elliot) Page transznemű és ezentúl férfiként fog élni, akkor a leszbikus Emma Portner hogyan fog leszbikusként egy "férfival" élni?
Ezen én is sokat gondolkodtam már. Fogalmam nincs.
Ha magamból indulok ki, én nem tudnék együtt maradni transzneművel, mivel a nők vonzanak.
De lehet, hogy van olyan csak, aki akár biszex vagy nyitottabb, vagy annyira szereti az adott személyt, hogy (szerintem ideig-óráig tud ez működni csak) nem érdekli, milyen nemű az adott személy. Mindenesetre a kérdés jó.
Igen, azért furcsállom, mert mindig hajtogatják, hogy a transznemű "férfi" is teljes értékű férfi, hiába nőnek született. Mert ugye férfi tudat, nemváltás után már "férfi"testben, legalábbis férfias testben.
Na de a leszbikusok meg elvileg csakis és kizárólag nőkhöz tudnak vonzódni/szexelni. Na így "férfi" tulajdonságokkal rendelkező, a műtét után férfias testű személlyel kellesz szexelniük,akinek fatok is lesz műtve. Tehát "heterókká" kell válniuk.
Ez a "nyitottság" elmélet ez hamis, ilyen nincs. Ha meg a személybe szerelmes nemtől függetlenül, akkor elvileg férfiakba is beleszerethetnek leszbikusok, mint "személyekbe"?🤔🤨
Ez mindenképp üti azt, hogy a leszbikusság vele született és megmásíthatalan, ez inkább azt erősíti, hogy a leszbikusság egy döntés.
Sajnos én még nem láttam olyat, hogy ilyen esetben a pár együtt marad hosszú távon. Kivéve persze ha a leszbikus fél valójában biszex.
Nehéz lehet ez nekik is, remélem meg tudják oldani, hogy mindketten boldogok legyenek.
Egyébként többször láttam már, hogy önmagát leszbikusnak/melegnek hitt személy idővel rájön, hogy valójában transznemű. Talán ha jobban tájékozottak lennénk ilyen téren, akkor könnyebben és előbb magára találna ilyen téren mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!