Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elfogadjátok a transznemű leszbikusokat?
Akik, fiúnak születtek, de már nem mondanád meg róla ránézésre.
Nemrég a neten találtam rá valakire, nagyon kedves, aranyos, szeretnivaló ember. És szép, rendkívül nőies. Viszont nem volt minden operációja, pénisze van.
A szexualitásnak nincs semmi köze a genderekhez, feminitashoz/maszkulinitashoz.
Az, hogy ki milyen belső tulajdonságokkal vagy érzésekkel rendelkezik, nem változtatja meg azt, hogy melyik szexualitasba tartozik.
Nincs semmi bajom azzal ha valaki feminin, vagy ha transznő, de a leszbikusság biológiai és nem érzelmi alapú,igy nem tudnék az illetőre leszbikusként nézni, hanem csak heteroként.
Egyet ismerek,és őt elfogadtam,de ő teljesen átoperált.Nem is tudnék pasiként tekinteni rá
Nem tudom,az ismerősöd meg akarja-e csinálni az alsó műtétet,de így nehéz dolga lesz teljes értékű leszbikus kapcsolatokat kialakítani.Általában hátrány lesz az "extra tartozéka"
tegnap 23:18
Valami bajod van velünk, most így őszintén?
Én elfogadom, persze.
Semmi gond nincs ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!