Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok: ugye járnátok egy transznemű lánnyal?
Első, nem tudom, hogy LGBT-ember vagy-e, de ha igen, gondold el, hogy neked relatíve mennyire jó azokhoz képest, akik 10-20-50 éve éltek nem heteronormatív személyként. Pont az ilyen awareness programok miatt haladunk előre, és növekszik az elfogadás a bi-, homoszexuális, valamint más szexuális kisebbséghez tartozó embertársaink iránt.
Nem, én nem leszek öngyilkos, te viszont szégyellheted magad, hogy a relatív privilegizált helyzeted miatt ilyen elutasító lettél.
Vitatkoznèk!
Nem csak a transz közösséget. Sőt, talán azt a leginkább Az “egyszerű” mássàgot sokkalta többen nem képesek elfogadni, ha valaki transz, az már rég túlvan az elfogadàs tényén. Kérlek ne légy öngyi, aki feléri ésszel és kellőképp libsi nézetű, az elfogadja. Mindig lesz aki szereti a meggyes fagyit és mindig lesz, aki legszívesebben kivonná a forgalomból
Mivel ugye a szexuàlis és a romantikus vonzalom különbözik nagyon sok embernél, ezért az, hogy valaki nem feküdne le egy transznemű nővel -pedig leszbikus- nem jelenti azt hogy transzfób.
Nyilvàn vannak olyanok, de most aki nem vonzódik a péniszekhez, az nem tud mit csinálni...
Egyébként én személy szerint járnék transznemű emberkével. C:
"Annyit vár el, hogy pusztán azért ne utasítsa vissza, mert transznemű."
De mivel engem a cisznemű lányok vonzzanak, vissza fogom utasítani, mert sosem fog működni. Ettől még nem vagyok transzfób.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!