Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire esélytelen nálatok egy transznemű lány?
18 éves vagyok és eléggé biztos már, hogy transz vagyok (MTF), de lényegében még nem sok dologban mutatkozik ez meg a külsőt illetően.
Ettől függetlenül a vonzalmam a lányok iránt megmarad, de eléggé félek, hogy szinte esélytelen lesz számomra barátnőt szerezni. Főleg, mikor pont a "két nem között" leszek. Tehát a heteró lányoknak túl lányos leszek, de a leszbikus lányoknak pedig túl fiús. Viszont mire végzek a teljes 'átváltozással', az legalább 10-15 év mostantól számítva, de az is lehet, hogy talán soha nem is lesz lehetőségem teljesen átalakulni.
Nálatok mennyire lehetetlen egy ilyen partnerrel egy hosszútávú kapcsolat?
(Csak szeretném felmérni, hogy milyen lehetőségek elé nézek ilyen tekintetben Magyarországon.)
Persze, a legtöbb dolgot nagyon lecsupaszítottam, hogy ne kelljen 5 oldalnyi szöveget írnom, mert gondolom azt senki nem olvasná végig. De szerintem a kérdés lényege érthető.
Én nem tudnék beleszeretni transzneműbe,akkor sem ha már átesett a nemváltó műtéten.
L/L
A heterók és leszbikusok mellett ott állnak nagy tömegben a biszexuálisok, egy kisebb csoportban pedig más transzneműek.
Miért nem rájuk gondolsz, ha párkapcsolatról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!