Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Leszbikus lány, vagy biszex fiú?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lány, vagy biszex fiú?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Non-biánris vagyok, azaz biológiailag lány vagyok, de nem érzem magam teljesen se lánynak, se fiúnak.

A lányokhoz vonzódom testileg-lelkileg. A fiúkhoz lányként nem tudok vonzódni, de úgy érzem, fiúként tudnék. Őszintén szólva jobban érzem magam fiúnak, mint lánynak. Zavar, hogy lányként képtelen vagyok vonzódni a fiúkhoz, viszont rengetegszer eszembe jut, hogy aktív szerepet betöltő fiúként menne és vonz a dolog.

Nem igazán tudom mi vagyok...

Van valaki hasonló helyzetben?

2018. ápr. 23. 18:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5%
Engem érdekelne egy ilyen férfi.24/F kislány;)
2018. ápr. 23. 18:54
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Szép új világ, a (ma még csak) 72 féle nemi identitással...
2018. ápr. 23. 18:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Eddig kaptam egy dickpicet, az első válaszoló kiemelkedően hasznos válaszát és választ egy olyan embertől, aki csak a 2 nemben hisz.
2018. ápr. 23. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
23%
Te is hasznos tagja vagy a társadalomnak, ha még a nemi identitásod se tudod belőni.
2018. ápr. 23. 19:10
 5/11 anonim válasza:
83%
Szia :) ha szeretnél beszélgetni róla, írj rám és adok egy e-mail címet :)
2018. ápr. 23. 19:14
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem erre nehéz mit válaszolni. Ezt te érzed.

Az nem tudom mennyiben segít, hogy leírom, ha lány lennék, lehet tudnék vonzódni a lányokhoz, tehát leszbikus lennék, de fiúként csak a fiúk jönnek be.

2018. ápr. 23. 20:30
 7/11 anonim ***** válasza:
17%

#3: Biológiailag lány vagy (és ezt nem a doktorbácsi/doktornéni, vagy a további 70 féle variáció mondta), hanem te magad. A személyi számod 2-essel kezdődik, lány nevet használsz, női ruhákat hordasz, a női WC-be jársz. Ezek tények. Hogy minek érzed magad és kihez, kikhez vonzódsz, abban pedig még te sem vagy biztos (szintén magad mondád).

Igen, 2 nemben hiszek, mivel több nincs. Az összes identitászavaroddal együtt is nő vagy.

2018. ápr. 23. 21:04
 8/11 anonim ***** válasza:
88%

Tegyél magasról ezekre az emberekre, nem mintha a keyboard harcuk bármit érne. Nem muszáj magad kategóriákba sorolnod. Biológiailag persze nincs más megoldás, de igazából egy-két esetet, pl. a gender diszfóriát leszámitva az nem nagyon számit. A fontos a fejedben, hogy egyszerűen csak élvezd az életet, és találj magadnak egy partnert akihez illesz, legyen az romantikus vonzalom, szeuxális vonzalom, vagy akármi. Csak hallgass önmagadra. Ha valaki kategorizálni próbálja magát, abból csak sok probléma adódik, főleg hogy a szexualitás egy spektrumon helyezkedik el. Majd ha eljön az idő, hogy valakivel lefeküdj vagy kapcsolatba kerülj, tudni fogod, hogy mit szeretnél tenni, és remélhetőleg ők is képesek lesznek ezt elfogadni. Csak próbáld meg nem feláldozni a mentális egészséged hogy megoldást találj a problémádra, mert igazából nem létező kérdésre akarsz választ.

Ha pedig nagyon szeretnél magadnak kategóriát(ami nem feltétlenül baj, csak nem szabad erre feltenni mindent), akkor szerintem leginkább egy non-binary biszex vagy. Mármint, ha élvezed a szexet aktivként, az az jelenthet lányként is pegginget(nem csak fiúk képesek felül lenni az anális szexben, a felcsatolható szexjátékok világában pláne). Remélem tudtam valamennyit segiteni! :)

2018. ápr. 23. 23:05
 9/11 anonim válasza:
92%
Egy kissebb kiborulás, és fél órás gépelés után, nem volt megjeleníthető a válaszom, mert fenn akadt a szűrőn, tehát inkább csak a kérdezőnek válaszolok: Osztom az előttem kommentelő véleményét, nem feltetlen érzem azt, hogy be kéne magadat sorolnod bárhova is, csak érezd jól magad, és találd meg a boldogságot^^.
2018. ápr. 24. 06:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2018. ápr. 24. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!