Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Leszbikus lány, vagy biszex fiú?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lány, vagy biszex fiú?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Non-biánris vagyok, azaz biológiailag lány vagyok, de nem érzem magam teljesen se lánynak, se fiúnak.

A lányokhoz vonzódom testileg-lelkileg. A fiúkhoz lányként nem tudok vonzódni, de úgy érzem, fiúként tudnék. Őszintén szólva jobban érzem magam fiúnak, mint lánynak. Zavar, hogy lányként képtelen vagyok vonzódni a fiúkhoz, viszont rengetegszer eszembe jut, hogy aktív szerepet betöltő fiúként menne és vonz a dolog.

Nem igazán tudom mi vagyok...

Van valaki hasonló helyzetben?

2018. ápr. 23. 18:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
A szexuális orientáció és gender identitás nem úgy működik, hogy benne vagy egy kategóriában, és az az összes többit rögtön ki is zárja. Ezért is vannak olyan kifejezések, hogy genderfluid és fluid sexuality. Persze van, aki kőkeményen egész életében pl. hetero cis férfi, de teljesen normális az is, ha az embernek az élete során változik az identitása kisebb vagy nagyobb mértékben. Címkézheted magad az alapján, hogy most épp hová tartozónak érzed magad, de ez még nem garantálja azt, hogy a jövőben nem fog változni az identitásod, vagy nem találsz egy hozzád jobban passzoló címkét.
2018. szept. 17. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!