Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha eljön hozzám előtte coming...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eljön hozzám előtte coming outoljak a családnak? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Egy bi lánnyal kavarok egy hónapja. Nem találkoztunk egy ideje és hiányzunk egymásnak. KB 200 kmre lakunk egymástól (ha mindketten otthon vagyunk és nem a közös helyen, ahova megyünk vissza januárban mindketten) és kitalálta, hogy lejön hozzám és itt alszik nálunk. Ennek én nagyon örülnék. Viszont ő a legnagyobb jóindulattal is minimum biszexnek néz ki külsőre. Az első komolyabb lányos kalandom, de hivatalosan nem vagyunk együtt. Előfordulhat azonban, hogy én szeretnék vele intimebben együtt lenni (csók, kézfogás, ölelés, szex), ha már eljön. Ti coming outolnatok előtte? Elég konzervatív a családom, félek, hogy a legrosszabb esetben nem látnák szívesen, de titkolózni se szeretnék. Nyilván nem a család előtt tolnánk a magánéleti dolgokat, de pl a falak papírból vannak. Mi legyen?
2020. dec. 19. 17:53
 1/8 A kérdező kommentje:
Ah ez elég buta megfogalmazás volt. Eléggé butch, így már jobb😂💁‍♀️
2020. dec. 19. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem előtte beszéld meg vele, hogy mit szólna ő ahhoz, ha ő vele együtt elmondanátok a családodnak hogy együtt vagytok és te a lányokat szereted.

Lehet, hogy benne lenne ő is.

A szüleiddel már beszéltél erről a témáról? El tudnák fogadni, hogy leszbikus vagy?

2020. dec. 19. 18:13
 3/8 anonim válasza:
72%
Szerintem ha nem mondod el, akkor is tudni fogják. Viszont ha a kérdezősködést meg szeretnéd úszni, akkor elmondhatod nekik. De nem hinném, hogy ne jönnének rá maguktól is, főleg ha a kiszemelteden látszik is külsőre.
2020. dec. 19. 18:28
 4/8 *Felhasználói név ***** válasza:
80%
Vagy ha valakivel jobban jóba vagy a családban, annak mondd el, ha neadjisten borul minden, legyen aki melléd tud állni és a többieket elsimítani. A lány is biztos akar valamit, ha azt mondta elmegy hozzád, szóval ez sima (: Gondold át jól, hogy ki az, aki jól fogadja vagy ki a neccesebb, sakkozd ki hogy lenne a legjobb
2020. dec. 19. 19:12
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Jóval előtte kellene. Mikor ott van a csaj, akkor akarsz botrányt?
2020. dec. 19. 19:41
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

szerintem felesleges, első alkalommal... máshogy néznének rá..

26LL

2020. dec. 19. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem se mondd most el, főleg konzervatív családban. Simán megtiltják, hogy valaha ott aludjon nálad lány. Volt ilyen nőm.
2020. dec. 20. 01:44
 8/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell még, majd a szobádban csináltok mindent. Ha csak "barátok" vagytok a szemükben nem szólnak be szerintem. Ha komolyra fordul a dolog, elég lesz akkor.
2020. dec. 20. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!