Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mikor mondta el ismerősöknek,családnak hogy biszexuális? Hogy fogadták?
Vicces történet. Úgy volt hogy az egyik legjobb barátnőm vallotta be nekem először hogy ő biszex, én meg csak annyit mondtam hogy az jó mert én is. Aztán ez megismétlődött; egy nagyon jó fiúbarátom mondta el hogy ő meleg, én meg elmondtam hogy biszex vagyok. Aztán az adott felbátorodást hogy ők elkezdték egyre nyíltabban felvállalni a dolgot, és azt vettem észre hogy mindenki nagyon támogató velük, meg nem kezelik ezt nagy dologként. Úgy hogy én is egyre több ember előtt felvállaltam, és iszonyat aranyos volt mindenki. Ja és két barátnőmről még kiderült hogy ők sem teljesen heterok. :D Egyetemen meg már nem az hogy hirdetem, meg semmi ilyesmi, de ha esetleg szóba jön nem szoktam tagadni. Általában egy váll legyintéssel szokták lereagálni. Senki nem csinál ügyet belőle.
Családnak még nem mondtam el, ameddig nem lesz egy komoly barátnőm, addig nem tartom fontosnak hogy tudják.
22/L
Lány vagyok
Egyszer próbáltam finoman ecsetelni
De anyukám elítéli a biszexualitást
Külön külön azt hogy valaki Homoszexuális vagy Leszbikus
Azt elfogadja de aut hogy valaki Biszexuális ,Hogy mind2 nemhez tud vonzódni és érezni azt nem.
Egyszerűen undorodik tőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!