Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy mondtátok el a családnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondtátok el a családnak, hogy leszbikusok vagytok?

Figyelt kérdés

Én már háromszor rászántam magam, hogy akkor most elmondom a szüleimnek, de egyszerűen nem jönnek a számra a szavak, csak dadogtam ott mint valami idióta és gyors kitaláltam valami másik témát...félek a reakciòtòl attól, hogy csalódnak bennem etc.

Igazából még csak 7 hónapja barátkozom ezzel az egész helyzettel, mert akkor jöttem össze a barátnőmmel. Szóval ő az első nő az életemben, az a személy aki megmutatta, hogy ki is vagyok valójában, aki mellett nagyon de nagyon boldog vagyok és aki miatt felszeretném vállalni magam. Vagyis ő hozta fel, hogy nem lenne e itt az ideje már, hogy ne bújkáljunk...ti mikor és hogy vállaltátok fel a dolgot? Mik voltak a reakciók?

Igazából van bennem egy olyan fèlelem, hogy mi van akkor ha a barátnőmmel szakítunk és utána férfival jövök össze? Ha ez csak egy olyan fellángolás? Ha nem leszbikus vagyok, csak egy bizonyos nőt szeretek? Ùgy èrtem a barátnőm :D Nem voltam ezelőtt úgy férfival, voltak kavargatások de valami mindig hiányzott belőlük, ami ebben a nőben benne van.

A másik dolog amit nem tudom, hogy miként reagál majd le a család az az, hogy a nő akivel együtt vagyok a nővérem egyik szinte legjobb barátnője. Amiért a nővérem biztos kinyír majd...

Szóval nyugtasson meg valaki, hogy nem csak én küzdök ilyen kérdésekkel. Vagy csak èn vagyok ennyire gyerekes?

Egyèbkènt nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel, akik elèg megèrtő emberek. Mindig azt mondták, hogy nekik nem számít, hogy kivel leszek együtt, mindegy a nemzetisége, vallása, munkája stb CSAK és most jön a kedvenc részem "csak ne legyen nő" és szeressük egymást. Szóval jók a kilátások nem? Egyedül a nagyim az aki az egyik beszélgetésünk során, mikor feljöttek a homoszexuális emberek, azt mondta "szerintem én soha nem csinálnék belőle problémát ha valamelyik unokám vagy gyerekem meleg lenne, hiszen az igaz szerelem határtalan".

Még egy kèrdés, mikor bevallottátok a dolgot, a párotok mellettetek volt, úgy értem, hogy együtt csináltátok vagy egyedül? Mert a párom ott szeretne lenni, hogy tàmogasson ami szerintem nem egy jó ötlet.

21L az említett barátnő 26L❤💘

#szerelem #veszekedés #leszbikus #sírás #ölelés #puszi #zokogás #hogyan valld be #hogy bele szerettél nő létedre egy nőbe? #ami remèlem nem lesz
2017. szept. 18. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak mondd meg nekik egyszerűen, hogy barátnőd van vagy egy másik témából válts át hirtelen (pl.: anyu felvettek az egyetemre, és egyébként van egy barátnőm), de próbálj olyan időpontot találni, amikor épp jó a hangulatuk van.
2017. szept. 18. 13:08
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Ne stresszelj feleslegesen, ha látod, hogy nem fogadóképesek, akkor ne mondd el. Majd rájönnek úgyis.
2017. szept. 18. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer úgyis eljön annak az ideje, hogy elmond főleg ha a barátnőddel hosszútávon együtt maradtok. Ha nem is mondod el egy idő után kiderül magától ami szerintem a rosszabbik eset inkább mond el, és az hogy a brátnőd ott szeretne lenni melletted amikor megteszed szerintem az egy támaszt nyújthat neked, de lehet hogy csak szerintem van így.
2017. szept. 18. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem először a nagyiddal beszélj! Aztán együtt alakítsátok többször a beszélgetést úgy,hogy az Jöjjön ki belőle, a leszbik milyen kedvesekek, családszeretőek, természetes gyerekűk is lehet... (esetleg milyen sok a biszex, akik aztán fiúval élik le az életüket...) aztán ha már eléggé megpuhultak a szüleid, akkor mond el nekik. Addig csak mint BARÁTnő legyen bemutatva. Aztán ha mégis rájönnek, az már más
2017. szept. 18. 19:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, bár olyat nem kaptam, hogy nektek hogy fogadták a dolgot otthon, ettől függetlenül köszönöm!

Tudom, hogy előbb utòbb el kell mondanom a dolgot, de nagyon parázok tőle :D igen a párommal hosszú távra tervezünk együtt lenni, de bármi közbe jöhet :D

Egyèbkènt a szüleim ismerik a párom, mint mondtam is a nővérem egyik nagyon jó barátnője, aki sokszor megfordul nálunk, ezért is akarja, hogy felvállaljuk a kapcsolatunkat legalább a szüleim és a barátok előtt. Mert azért tényleg rossz, hogy szülinapkor vagy valamilyen összejövetelkor figyelnünk kell, hogy ne legyen feltűnő ha sokat beszélünk egymással vagy rossz hogy, nem ülhetünk le egymás mellé, sőt olyan is volt, hogy végig kellett hallgatnia egy szerencsétlen gyereknek az udvarlását, mert nem tudtam a srácot lekoptatni egy buliban...szóval megértem, hogy kiakadt és azt is, hogy ezt kérte tőlem...de mivan, ha azèrt vagyunk ennyire jól meg, mert titkolózunk? Hiszen van egy pár érdekes storynk ebből kifolyólag. Tudom, hogy ezt vele is meg kellene beszélnem, de félek, hogy nem értene meg...

Egyèbkènt nekem is jòl esett mikor mondtam, hogy szeretne mellettem lenni a nagy bejelentésnél, de félek, hogy a szüleim neki esnének és túlságosan durva dolgokat mondanának akár neki, akár nekem. Szóval ettől inkább megóvnám őt!

A nagyim másik országban él, úgyhogy őt sen tudom nagyon belevonni a dologba :/

2017. szept. 18. 21:13
 6/7 anonim válasza:
Na elmondtad? Ha igen, mit mondtak?
2018. máj. 11. 18:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, elmondtam már nekik! Szerencsére túl vagyunk rajta :)

Hát nem volt egy könnyű vallomás, volt sírás meg felemésztő csend, de elfogadták!

Elmondtam, hogy amint láthatják sokkal de sokkal boldogabb vagyok és végre merek önmagam lenni! Végre boldog vagyok valaki oldalán, számíthatok valakire és tényleg szerelmes vagyok.

Megértették, de azt mondták, hogy titkolni fogják a barátok, szomszédok előtt!

Ez egy kicsit rosszul esett, de azóta már elfogadóbbak! Tényleg igyekeznek és a szomszéd nénit is beavatták, ami picit vicces, mégis sokat jelent nekem :-)

A barátnőm is elfogadták, bár kezdetben volt neheztelés, de karácsonykor már ő is helyet kapott a családi asztalnál!

Szóval lassan alakulgatunk, napról napra egyre jobb lesz!

A nővérem sem nyírt ki, szerencsére! Vele is megbeszéltük a dolgot, sőt ő volt ott velem, mikor elmondtam a szüleimnek! Sokat segített, hogy ott volt, tényleg!

A páromról pedig ne is beszéljünk, aranyos volt, ahogy kezelte az ügyet, ahogy figyelt rám és támogatott!

2018. máj. 16. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!