Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak ha a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátom mindig azzal bosszant, hogy legalább a családnak áruljuk el a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Nem akarom felvállalni hogy ilyen vagyok, mert semmi kedvem a családom részéről a beszólogatást hallgatni, meg munkatársak, ismerősök előtt sem szeretném hogy kiderüljön. Már arra is gondoltam, hogy szakítok, és inkább szexkapcsolatokat keresek. Most komolyan hogy lehet itt ilyesmit vállalni, amikor az ország nagy része homofób, és csak hátrány érne emiatt?
2019. jan. 22. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

milyen az ő családja? lehet megértenék, hogy ilyenek vagytok

gondolom a saját családod nem fogadja el ezt a dolgot

2019. jan. 22. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem szakíts vele. Jobb lesz neki nélküled.
2019. jan. 22. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Probálj meg vele erélyesebben beszélni. Hátha meggyőzöd és megmenthető a kapcsolatotok. A párkapcsolatotok magánügy. Senkinek semmi köze hozzá. (Saját tapasztalat alapján írtam).
2019. jan. 22. 20:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Az ő családja elfogadó. Az én szüleim nem azok, nem akarok vitát meg megbántani a szüleimet sem ezzel.
2019. jan. 22. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a saját szüleid előtt nem akarod felvállalni, az oké, de ha az ő szülei elfogadók, akkor jogosan várhatja el, hogy előttük felvállald. Én se vállalom magam, pedig tudom, hogy alapvetően már annyira nem gáz ez a dolog, de azért a pasim szüleitől nem tartanék a helyedben. Én se kürtölném világgá, hogy van pasim, de azért egy kapcsolat nem csak a négy fal között zajlik.
2019. jan. 22. 20:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan én nem ismerem a szüleidet, de előbb-utóbb a saját lelki békéd érdekében el kellene mondanod, főleg, ha párkapcsolatban élsz. Sok meleget ismerek, aki egyedül öregedett meg, többek között azért, mert képtelen volt a saját szüleinek coming outolni, ha nem lépsz, te is így végezheted.

Azonban nem kell elsietned, akkor beszélj csak róla, ha lelkileg felkészültél rá. A közeli családtagokon kívül meg nem kell tudnia senkinek, ha nem akarod.

2019. jan. 22. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Az elfogadó oldalra sztem mehet a coming out minden további nélkül, homofób oldalra - ezesetben a szüleid, csak akkor ha probléma esetén azonnal össze tudsz pakolni és gond nélkül máshol is álomra tudod hajtani a buksid.

Magyarul legyen egy olyan élettered ami csak a tiéd és a párodé.

2019. jan. 23. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!