Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek akik teljesen felválla...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek akik teljesen felvállalják magukat! Hogyan mondtátok el a távolabbi családnak hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés
Pl nagyszülők, nagybácsi stb.
2018. jún. 16. 20:26
 1/9 kovpet ***** válasza:
51%
A távolabbi családnak minek elmondani?
2018. jún. 17. 09:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom inkább tőlem tudják meg mint mástól...
2018. jún. 17. 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell tudniuk. Felesleges. Max ha annyira jóban vagy velük, mint pl a testvereddel vagy a szüleiddel. Ha mindenképpen elakarod mondani, mond el: Béla bácsi, én nem a felül domborodó idomokra bukok, hanem az alulra. Ide adná a sót?
2018. jún. 17. 17:10
 4/9 kovpet ***** válasza:
78%

OK, lepontoztál, ügyes vagy. De én akkor se mondanám el.

Többek közt ezért:

[link]

2018. jún. 17. 20:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem csak én pontoztalak le szerintem, és nem mindenkinek ilyen a családja mint amit linkeltél. Egyébként meg a kérdés úgy kezdődött hogy “Melegek akik teljesen felvállalják magukat!”, tehát nem is értem mit keresel még mindig itt.
2018. jún. 17. 21:17
 6/9 kovpet ***** válasza:
52%
Nem értem, hogy miért hisztizel, de tessék: hozzászólok megint, hogy tudj még egyszer lepontozni.
2018. jún. 17. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Engem is lepontozott :D *második válaszoló voltam*

Kérdező: ha teljesen felvállalod magad, akkor nyíltan pasizol, beszélsz a dolgaidról. Ha azt akaros hogy mindenki tudjon róla a családban, akkor hívj össze mindenkit. Egy ebédnél elmondod, hogy te úgy érzed más vagy, mint amit eddig gondoltak rólad.

Ugyanúgy eltudod mondani, mint a szüleidnek.

Vagy:

Ha van párod, akkor egy családi banzájnál bemutatod őt. Mindenki tudni fogja, hogy mi van.

Személy szerint én nem mondanám el a távoli családnak, de te tudod. Remélem ezzel tudsz már valamit kezdeni...

2018. jún. 17. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
97%

Esetemben a szüleimnek elég korán elmondtam mivel a faterom előtt lebuktunk. Akkor nem voltam benne biztos, de elmondtam még az nap este. Szerencsére nem volt nehéz dolgom, mert elmosolyodva mondta, hogy nyugi semmi gáz és tudja egy ideje csak annyit kért, hogy a szobámban éljem azon túl a szexuális életemet.

Aztán egyetemistaként össze költöztem akkori barátommal, akit magammal vittem a karácsonyi ebédre, ahol össze szedve bátorságomat közöltem a családdal (22fő), hogy a mellettem ülő srác nem a haverom hanem a párom akivel együtt élünk nagy boldogságban...

Meglepően jól fogadták, mindenki a boldogságomat tartotta a legfontosabbnak

2018. jún. 20. 11:51
 9/9 Bence_ ***** válasza:
100%

Azt is bejelented, hogy új cipőt veszel?

Magaddal foglalkozz, éld az életed.

Akivel napi kapcsolatban vagy az úgyis tudja kivel élsz, ki a párod. Aki meg nem annak meg tök 8.

Azt látom, hogy rengeteg ember életét a saját félelme, megfelelési kényszere teszi tönkre, függetlenül a körülményektől.

2018. jún. 26. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!