Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan közéleti személyiségekről, akik nyíltan felvállalják szexuális másságukat?
Hát az az ő magánügye úgymond, viszont igazából nincs is más lehetősége egy közéleti személynek, mint hogy felvállalja, mert a sajtó előtt előbb utóbb úgy is kiderül.
De ha a nyílt felvállalással sikerül jobban elfogadtatni a hozzá hasonlókat másokkal akkor mindenképpen jó tettnek mondható!
Én pozitív dolognak tartom, ha közismert és közkedvelt személyiségek, például Neil Patrick Harris, Ellen, vagy magyarok közül mondjuk Kulka, Alföldi, vagy Nádasdy Ádám felvállalják, hogy melegek, mert ezzel azt sugallják a hétköznapi embernek, hogy akárki lehet meleg, és attól mert az, még nem válik rosszabbá abban, amit csinál. Nagyon bugyután hangzik, de sajnos ezrek gondolkodnak úgy, hogy aki „csak egy meleg”, az úgy se tud semmit, meg akkor az meleg, és melegfelvonulásra jár, az év többi 364 napján meg férfiakkal közösül, mert ugye ezt csinálják a melegek.
Hát nem éppen... Pont ezért kell a közszereplőknek megmutatniuk tömegeknek, hogy a hetero és egy meleg pont annyiban különbözik egymástól, mint hetero a heterotól.
A probléma azokkal van, akik egyébként látszólag semmit nem csinálnak, semmi érdemlegeset nem tettek le az asztalra, és azzal akarnak kitűnni, hogy hirtelen világgá kürtölik, hogy melegek. Na AZ az, ami senkit nem érdekel, még engem sem (pedig meleg vagyok).
Itt sok szépet írtak le többen.
Alföldi Róbert meg szép karriert épít, és most is jogosan.
Többek közt az ország 4. legjobb színházában, és a 2-ba átvitt darabokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!