Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan közéleti személyiségekről, akik nyíltan felvállalják szexuális másságukat?

Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 01:11
1 2
 1/15 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
96%
Semmi.
2016. jún. 3. 01:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát az az ő magánügye úgymond, viszont igazából nincs is más lehetősége egy közéleti személynek, mint hogy felvállalja, mert a sajtó előtt előbb utóbb úgy is kiderül.

De ha a nyílt felvállalással sikerül jobban elfogadtatni a hozzá hasonlókat másokkal akkor mindenképpen jó tettnek mondható!

2016. jún. 3. 01:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha letettek már valamit az asztalra akkor mindenképp pozitívumnak tartom. Saját tapasztalatomból tudom, hogy a fiataloknak kellenek példaképek. Sokáig én is azt hittem, hogy nem lehetek sikeres és boldog a szexuális orientációm miatt, de később rájöttem, hogy ez baromság és ebben rengeteget segített az, hogy láttam sikeres és boldog meleg embereket.
2016. jún. 3. 01:58
 4/15 anonim ***** válasza:
97%

Én pozitív dolognak tartom, ha közismert és közkedvelt személyiségek, például Neil Patrick Harris, Ellen, vagy magyarok közül mondjuk Kulka, Alföldi, vagy Nádasdy Ádám felvállalják, hogy melegek, mert ezzel azt sugallják a hétköznapi embernek, hogy akárki lehet meleg, és attól mert az, még nem válik rosszabbá abban, amit csinál. Nagyon bugyután hangzik, de sajnos ezrek gondolkodnak úgy, hogy aki „csak egy meleg”, az úgy se tud semmit, meg akkor az meleg, és melegfelvonulásra jár, az év többi 364 napján meg férfiakkal közösül, mert ugye ezt csinálják a melegek.

Hát nem éppen... Pont ezért kell a közszereplőknek megmutatniuk tömegeknek, hogy a hetero és egy meleg pont annyiban különbözik egymástól, mint hetero a heterotól.

A probléma azokkal van, akik egyébként látszólag semmit nem csinálnak, semmi érdemlegeset nem tettek le az asztalra, és azzal akarnak kitűnni, hogy hirtelen világgá kürtölik, hogy melegek. Na AZ az, ami senkit nem érdekel, még engem sem (pedig meleg vagyok).

2016. jún. 3. 02:46
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy elismert szemely teszi pl. Brian Molko, akkor mindenkeppen pozitivum, pont azert, amit az elottem valaszolo leirt.
2016. jún. 3. 03:02
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Pozitív. Az embereknek jogukban áll tudni, hogy kikre nem kell szavazni. Akik eddig felvállalták, azok mind mentek a levesbe. Szerencsére. A színészek közül is. Hol van most Alföldi? Külföldre szökött? DDDDD
2016. jún. 3. 05:21
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
Ha NORMÁLISAN él és viselkedik, akkor mindenképp jó dolognak tartom a felvállalást, mert ezzel a társadalom is meglepődik, hogy valaki, aki normális, és még le is tesz valamit az asztalra, az meleg.
2016. jún. 3. 11:06
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
semmi, emiatt nem alakul ki véleményem valakiről
2016. jún. 3. 11:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Melegként nyilván örülök, ha valaki felvállalja a másságát, de alapvetően nem ez alapján ítélem meg az embert, mivel a szexuális irányultság nem lehet fokmérője az egyén értékének.
2016. jún. 3. 12:26
 10/15 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

Itt sok szépet írtak le többen.

Alföldi Róbert meg szép karriert épít, és most is jogosan.

Többek közt az ország 4. legjobb színházában, és a 2-ba átvitt darabokkal.

2016. jún. 3. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!