Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai gimisek! Mennyire jellemző ma, hogy a meleg tinik felvállalják magukat, esetleg még a kapcsolatukat is?
Figyelt kérdés
Én 27 vagyok és érdekelne a mai középiskolások,gimisek hogyan állnak a témához.Mennyire bátrak a meleg tinik a felvállalásban és mennyire elfogadóak a heterók.2016. ápr. 1. 05:04
1/9 anonim válasza:
Sokan elítélnek érte, de be lehet vállalni. Én a sulimban többről is tudok, beleértve magamat is, de várni fogok tanév zaroig, mert sokkaknak kell egy kis idő hogy felfogjak ezt. Pláne nulladikoskent.
2/9 anonim válasza:
A mi sulinkból van pár fiú aki felvállalja :) Szerintem ez jó dolog, addig a pontig amik nem provokatívak. Én azt pl. egy hetero párnál sem szeretem, ha a folyosón smárolnak. (persze a rövid csók belefér) 15/L
3/9 anonim válasza:
Egy embert ismerek akiről a saját sulijában tudja pár közelebbi barát meg egy tanár. De még benne is viszonylag friss a dolog (mármint nem rég tudatosult benne is a tény)
4/9 anonim válasza:
Én katolikus iskolába járok, elég gyakran hallgatunk a tanároktól homofób monológokat, szóval ha van is itt meleg, tuti nem lesz olyan hülye hogy felvállalja :D De régebben amikor mentem haza, a suli közelében néha láttam két srácot kézenfogva járkálni és csókolózni. Én ezeknek heteró pároknál is nagyon örülök, olyan kis aranyosak, meg szeretek boldog embereket látni magam körül :) (ha szimpik :D) szóval őket megállítottam volna egy percre szívesen, hogy elmondjam mennyire tisztelem a bátorságukat, meg hogy szerencséjük, hogy én megyek el ilyenkor mellettük és nem az egyik homofób tanárom :D 16/L
5/9 anonim válasza:
na ja, és gondolod a katolikus suliban már lenne az arány? csak a képmutatás nagyobb, hidd el, minden más ugyanaz.
6/9 anonim válasza:
ha lenne valakim biztos felvállalnám
7/9 anonim válasza:
Nálunk egy lány páros volt, nem tudom együtt vannak-e még, mert az egyik tag elballagott, de felvállalták egymást, és mindenki teljesen elfogadó volt, de ezutóbbi nagyon függ attól, hogy milyen emberek járnak az iskolába, és milyen maga az iskolai légkör.
8/9 anonim válasza:
A mi suliban nagyon sok meleg van és sokan fel is vállalják. De ebben a suliban mindenki nagyonnel fogadó!!!!! Szerencse hogy ebbe a suliba jöttem
Amúgy a Petrik Lajos-ba járok :D
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!