Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha Magyarországon lehetővé tennék a meleg pároknak az örökbefogadást és a házasságot, akkor egy meleg családnak mire kéne számítania? Teszem azt, beköltöznek egy lakásba, gyerek + 2 pasi. Szerintetek mi lenne? Környezettől?
Én örülnék ilyen szomszédoknak
A lényeg hogy a gyereknek jo legyen egy család akkor is család lesz ha melegek ha nem...
Nem nézem a szexualisurányultságot nevelésnél...
Ha jolnevelik jo érvekkel, nem verik nem nyomják el, és betöltik a szülöi viselkedést mint szeretet bizalomteremtés és egészséges mentalitásra vezetést én aztmondom jo az a,család egészséges
Sokan aggodnak h nem a normát látja a gyerek de ha a velsö értékei mások lesznek attol nem lesz rossz ember v kevesebb ettöl a gyerek
Csak ez még gyerekcipöben jár
Bár nem legális azonos nemű pároknak a KÖZÖS örökbefogadás, "elvileg egyedülállóként" sokan megteszik manapság is illetve (bár szintén nem engedélyezett), a béranya lehetőségét is egyre többen megragadják és még több azok száma, akik együtt élnek.
Nyilván a környezet sokat számít az egészben.
Alapvetően viszont szerencsére már azért addig eljutottunk, hogy mondjuk Budapesten az emberek többségét nem nagyon érdekli, hogy 2 férfi él együtt a szomszédban.
Ha személyes véleményt kérdezel, akkor engem nem zavarna, szegény gyerek inkább intézetben nôjön fel? Hát ne..
Viszont általánosságban nem jó a megitélése a dolognak, ez az ország még elmaradott ehhez, szóval lehetne hátránya belôle az illetékeseknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!