Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mutassam be a pasit a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mutassam be a pasit a családnak (részletek lent)?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok, van egy pasi, aki anyagilag támogat szexért cserében. Nekem is van munkám, tehát nem a mindennapi megélhetésre kell, a kapott összeget félre szoktam tenni, gyűjtök valami nagyobb vagyontárgyra (kérdesem szempontjából mindegy mire). Nem vagyunk egy pár, viszont lesz egy esküvő, amire elkísér. A szüleim tudják az igazságot, de az egész rokonságot nem avatnám be. Egyébként nem +20 évvel öregebb idős bácsi, nálam 6 évvel idősebb átlagos pasiról van szó.
2020. márc. 8. 11:56
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Egy pasival csinálom kizárólag és nem rosszlányokon vagy puncson talált meg, igy a degradálasod nem helytálló és nem is válasz a kérdésemre.
2020. márc. 8. 12:00
 2/27 anonim ***** válasza:
80%
Pénzért szex az mi?
2020. márc. 8. 12:01
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs semmi elítélemdő abban amit csinálsz, amúgy is szükséged van neked is a szexre.

A kérdésedre válaszolva szerintem kérd meg, hogy játssza el, hogy egy pár vagytok, és akkor a családoddal egyszerűbb a dolog.

2020. márc. 8. 12:13
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Hiába pontoztátok le az elsőt ettől még - tartalmát tekintve - igazad van. Mindazonáltal nem pálcát akarok törni feletted. Egyszerűen elmentek és azt mondod a párod, akivel "alakul a kapcsolat". Ha megkérdezik honnan ismeritek egymást akkor mondtok valamit, azt meg nem kell tudnia a rokonságnak, meg senkinek hogy szponzorál is.

Egyébként miért akartok együtt menni az esküvőre, kinek az ötlete? Csak azért ne vidd magaddal, hogy ne egyedül menj az nem biztos jó ötlet. Ha ő kérte akkor meg miért nem alakítjátok át kapcsolattá a viszonyotokat?

2020. márc. 8. 12:28
 5/27 A kérdező kommentje:
Nem szeretném a páromként bemutatni, mivel nem az és soha nem is leszünk egy pár. Ezzel elkerülve az olyan kérdéseket, mint a de helyesek vagytok együtt mikor jön a ti esküvőtök, mikorra tervezitek a babát stb. Az én ötletem volt, hogy kísérjen el, de ő is szívesen jön, nem jó ilyen helyre egyedül menni.
2020. márc. 8. 12:37
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt hogy a barátod,a többit ne kösd az orrukra.
2020. márc. 8. 12:40
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt hogy egy közeli, jó barátod. Nem kell ezt tovább feszélyezni, felnőtt nő vagy senkinek semmi köze a maganéletedhez és azt gondolnak amit akarnak. Ők oda ünnepelni mennek/menjenek és ne rajtatok csámcsogni.
2020. márc. 8. 12:57
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme elvinni őt ilyesmikre, mondjuk ő is idióta hogy belemegy.. Ez szexkapcsolat elvileg, nagyon azon kívül nem kéne ilyeneket csinálna, ha már nem is jártok.
2020. márc. 8. 12:58
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondd azt hogy még friss a kapcsolat ezért vagytok kissé "sterilek" egymással (nyilván nem nyaljátok-faljátok egymást mint a normális kapcsolatban elő emberek) Senkinek semmi köze hozzá.

Ami köztetek van az érdekkapcsolat, de az is igaz hogy pénzért szexelsz szóval bérnőstény vagy.

Nyilván nem olyan élvezetes vele. Hogyhogy nincsen igazi párod?

2020. márc. 8. 13:01
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem ertem mit kell ezen agyalni. Megmondod h egy jo baratod es kesz szevasz. Es egyebkent az is. Csak mellette kurogat is meg penzt is ad. De ez mar nem lenyeg. Ne komplikald tul a dolgokat
2020. márc. 8. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!