Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mutassam be a pasit a családnak (részletek lent)?
Egyszerűen megmondod, hogy egy ismerősöd, akivel lefekszel pénzért, de ne aggódjanak, te nem vagy k..va, mert nem vagy fent a rosszlányokon, igaz ugyanúgy anyagi javakért nyújtasz szexuális szolgáltatást, de te nem vagy k..va. Istenem!
2020. márc. 8. 13:17
Nem ertem, mi a kerdes. Itt lenyegtelen, hogy penzert vagy nem penzert. Ne higgyek, hogy a parod, de hogy nez mar ki egyedul menni eskuvore. Hat vagy vagy, penztol fuggetlenul. Higgyek azt, hogy a pasid, vagy menj baratnovel. Ha azt hiszik, leszbikus vagy, ezek szerint videki felfogas szerint egy partnert muszaj lagziban kiallitani.
2020. márc. 8. 13:25
13/27 A kérdező kommentje:
Fél éve lett vége egy 8 éves kapcsolatomnak, nem vagyok nyitott még egy új kapcsolatra. A pasival nagyon jól kijövünk, nem arról szólnak kizárólag a találkozásaink, hogy odatartom a puncim pénzért (ne gondoljatok százezrekre) cserébe, van hogy nincs is szex csak közösen elmegyünk moziba/színházba/étterembe. Neki azonban van egy kisfia (feleségétől elváltak, exnej neveli), nálam gyerekes pasi kapcsolatra szóba sem jöhet és belső értékeit tekintve sem felel meg teljes mértèkben az elvárásaimnak, így ennél több nem lesz köztünk, de ezzel ő is teljes mértékben tisztában van.
Nagy kaland.Megmondod,hogy munkatársak vagytok,vagy a kajakkosok klubbjából a csapattársad,vagy régi osztálytársad,aki éppen ott tartózkodik(város) néhány napra,és eljött veled egy esküvőre..
Egyáltalán minek kell mondani bármit is.Én mikor voltam,az asztalnál ,akiket nem ismertünk,nem mondta senki,hogy ki kinek a micsodája.Vagy láttad ugyis,hogy mi köztük a kapcsolat,vagy nem.Nem bemutatógálára mész!
2020. márc. 8. 13:29
15/27 A kérdező kommentje:
Nálunk az a szokás (meg szerintem minden normális helyen), hogy az ismeretlen emberek bemutatkoznak egymásnak.
A tipikus "Nekem minden jár" - nő. Jár a pénz, jár a tökéletes férfi, jár az esküvőn a rokonok elismerése......
Persze. Ez a pénzbeli dolog meg azért gyomorforgató, mert nem érzelmi, hanem anyagi alapja van a kapcsolatnak. Mindegy, hogy egy boltból lopok, vagy ötből: tolvaj vagyok. Mindegy, hogy egy helyről kapok pénzt a szexért, vagy tizenkettőről: ribi vagyok.
Komolyan egy hihetetlenül gusztustalan ember vagy.
F, 39
2020. márc. 8. 13:39
17/27 A kérdező kommentje:
Nem vágyom a rokonok elismerésére, főleg nem emiatt. Nem én hoztam fel, a pasi ajánlotta fel, hogy fizet nekem, hülye lennék nem elfogadni, már bocs. A lopást ezzel párhuzamba állítani elég meredek, egy jogtalan eltulajdonítás és egy kölcsönös beleegyezésen alapuló viszony között zongorázni lehet a különbséget, még akkor is, ha ez sokak erkölcsi mércéjébe egyik sem fér bele.
Ah,szoval akkor én nemnormális közegben mozgom!
Igen,nálatok,a te magaslataidban, a normális helyen ezt márnem lehet megtenni ugyebár.
Hm..
Akkor hazudjál valamit.Mégiscsak illik ugye bemutatkozni.
Nem fog nehezedre esni,ne félj!
2020. márc. 8. 13:54
A lopás erkölcsi oldalát emeltem ki. ha megegyezek a boltvezetővel, kölcsönösen, hogy lopok, akkor is tolvaj vagyok. Egyébként meg nem hülye leszel nem elfogadni, hanem nem KELL elfogadni. Tartás.
2020. márc. 8. 15:07
20/27 A kérdező kommentje:
Lopni soha nem lopnék, sőt volt már olyan, hogy valaki kiejtett a zsebéből pénzt ( 2 db húszezrest) , amit messziről láttam és utánarohantam visszaadni neki, eszembe sem jutott, hogy eltegyem, szerintem az emberek többsége simán zsebre vágta volna. Esetemben mindketten kölcsönösen jól járunk, elhiszem, hogy sokaknak ez meghökkentő, de a kérdésem nem arra vonatkozott, hogy mit gondoltok egy ilyen viszonyról, hanem arra, hogy mutassam őt be.
Kapcsolódó kérdések: