Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mutassam be a pasit a családnak (részletek lent)?
Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok, van egy pasi, aki anyagilag támogat szexért cserében. Nekem is van munkám, tehát nem a mindennapi megélhetésre kell, a kapott összeget félre szoktam tenni, gyűjtök valami nagyobb vagyontárgyra (kérdesem szempontjából mindegy mire). Nem vagyunk egy pár, viszont lesz egy esküvő, amire elkísér. A szüleim tudják az igazságot, de az egész rokonságot nem avatnám be. Egyébként nem +20 évvel öregebb idős bácsi, nálam 6 évvel idősebb átlagos pasiról van szó.2020. márc. 8. 11:56
21/27 anonim válasza:
Nem tudom mit kerregsz egyfolytában.Az igazat nem akarod elmondani.Leírtuk,hogy mutasd be.
Mit akarsz még?Pecsétes igazolást?Szépítőkúrát a pasidnak?
Halaszátok el az esküvőt,jelents be bombariadót..
Komolyan ,ezt az értetlenkedést..
22/27 LazyJones válasza:
Végülis, a sugar daddy-d, mondd, hogy az.
23/27 anonim válasza:
Ha megegyezek a bolt tulajdonosaval, hogy lopok, akkor lenyegeben o adta nekem a cuccot, amit "ellopok".
Az magatol ertetodo, hogy nok beszolnak azoknak a tarsaiknak, akik penzert szexelnek, mert alaverik a punci arat, odalesz a kartell, amely direkt magasan tartja....
A kerdesre valaszolva, azt kell mondani, hogy haver es kesz
24/27 A kérdező kommentje:
Közben megkaptam üzenetben a tökéletes alternatívát: egy új kollégámként fogom bemutatni. Egy többszáz fős munkahelyen dolgozom, szerintem ez lesz a leghihetőbb. Tudom, hogy sokan írtátok a barátot/havert, de azt nem akarom mondani, annál jóval több, pákapcsolatnál meg értelemszerűen kevesebb.
2020. márc. 8. 16:14
25/27 anonim válasza:
Új kollégát sosem hívnék,és szerintem más se,családi rendezvényre. Barátot viszont vihetsz,mivel nem szeretnél egyedül menni. Azért fura helyzet ez mert egy Hozzád elvileg közelállót,gyakorlatilag távolállót akarsz egy családi eseményen "sehogysem" megnevezve bemutatni. Barát,akit kísérőként meghívtál.Idegent nem hívunk ilyenre. A házasulandók lesznek a középpontban,de ha akarnak úgyis pletykálnak és találgatnak,bármit mondasz.
26/27 anonim válasza:
Tényleg elég értetlen vagy kérdező! Ez szerintem is totál hülyeség, hogy egy új kollégád, ez milyen már. Mit keresne veled egy kollégád (aki csak kollégád) egy esküvőn??!! Ezt majd biztos beveszik. Nemtudom mit kell ezen ennyit problémázni amúgy :D Szerintem jobban jársz ha inkább te is otthon maradsz meg a szextársad is!!
27/27 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem szokványos kollégát esküvőre vinni, de én simán vinnék, ennek ellenére is. Van a munkahelyemen egy "keménymag", akik jórészt férfiakból állnak, velük munka után vagy akár hétvégén is szoktunk találkozni (pl. tegnap egyiküknél éjfélig tartó pókerezés volt a program), ha nem lenne a fentebb említett személy biztosan közülük vinnék valakit, aki szívesen eljönne velem. Közeli rokon esküvőjéről van szó, eszemben sem lenne kihagyni.
2020. márc. 8. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!