Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok nektek fontos az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek fontos az őszinteség és a komolykapcsolat?

Figyelt kérdés
Most komolyan. Akartok komolykapcsolatot azaz nem csak kalandot? Annyian hangoztatják ,hogy kapcsolatot akarnak ehhez képest ha komolyra fordulnak a dolgok beérik a kalanddal is. Hogy van ez most?
2020. nov. 7. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fontos egy komoly kapcsolatban ah őszinteség.
2020. nov. 7. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem
2020. nov. 7. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem fontos az őszinteség, a komoly kapcsolat jó, ha jön, ha nem, akkor meg nem.

A kalandozásról nem tudok nyilatkozni.

2020. nov. 7. 17:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem mindkettő fontos

19/L

2020. nov. 7. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, nekem fontos az őszinteség.

Bár eddig én csak olyanokba futottam bele, akik kalandot kerestek.

Mivel én komolyat keresek, így ezt szeretem őszintén letisztázni, mert ha a beszélgetőpartner csak kalandot keres, akkor ne húzzuk egymás idejét.

Komoly kapcsolat esetén, pedig alapnak tartom az őszinteséget.

2020. nov. 7. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kapcsolatban az őszinteség a legfontosabb. Én is komolykapcsolatot keresek
2020. nov. 8. 16:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Ah annyiszor volt már, hogy azt mondtam alapvetően komolyat akarok, és akkor bekamuzta másik is, majd pár hónap után benyögte, hogy nem áll készen kapcsolatra. Addig meg így szeretlek úgy szeretlek, jönnünk össze és társai. 😂 Őszinteség, ugyan. 😂
2020. nov. 10. 00:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenképpen komoly kapcsolatra vágyom, a kalandozásokban nem hiszek, de ahogy már többen említették, sokan megelégszen egy kis kalanddal is, úgyhogy egyre nehezebb olyat találni, aki szintén így gondolkodik.

Az őszinteséget pedig a legfontosabbnak tartom a kapcsilatban, a másik legfontosabbnak pedig a kommunikációt. Ha nem tudsz őszintén beszélgetni a pároddal bármiről, akkor annak a kapcsolatnak nincs túl nagy jövője.

2020. nov. 30. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!