Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek normális leszbikus biszex lányok?
Jelen.
Én se találok magamnak hasonló lányt, akivel lehetne több is egy szimpla beszélgetésnél.
#1 vagyok
Sok rendes lánnyal beszéltem, csak egy idő után nem voltunk egy hullámhosszon és abba hagytuk a beszélgetést. Így értettem, amit az első kommentben írtam.
De persze beszéltem már beképzelttel is.
Vannak normális lányok, ezt tanúsíthatom. Sok ilyennel beszéltem már. Csak azóta mindenkinek barátnője van, vagy jó barátok vagyunk, így most kereshetek én is újakat... na, viszont az újak keresése tényleg nem egyszerű. Régen könnyebben ment:)
Azért reménykedek én is, hogy akadnak még fel nem fedezett kincsek a leszbikus és biszex lányok között:)
Kb. ugyanez mint nálad #3 és tök rossz mikor végül mást választ de hát ez van:)
Van esetleg valami tipped ami neked bevált az újak keresésében? Egyébként neked is köszi :)
Köszönöm, neked is sok sikert és kitartást!:)
1. voltam
#3 vagyok.
Nyitottság, kezdeményezés, türelem.
Aztán a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb össze kell jönnie:)
Normálisnak tartom magam én is, nem várom, hogy kezdeményezzenek, de azt igen, hogy ne egyoldalú legyen a kommunikáció. Az ismerkedős oldalakon tapasztalatom szerint mindig elvárják a lányok, hogy meghódítsák őket, itt pedig akár az ilyen kérdések alatt is lehetne írni a másiknak, de ezt senki sem teszi meg. Bulikban nem voltam még, de ott azt mondják, hogy csak alkalmit keresnek. Szóval fogalmam sincs, hogy hol kellene ismerkedni.
27/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!