Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan leszbikus aki nem extrovertált millió baráttal és nem a vagány kategóriaba tartozik? Valahogy nagyon nem talállak titeket
Mindenkiben ott van mind a kettő, csak az egyik erősebb. Én inkább extrovertált vagyok.
24 leszbikus
Van és létezik:), én is ilyen vagyok
23L
Én inkább a kettő között vagyok, de ezt ki kéne fejtenem és ide nincs kedvem most leírni. :D
Ha valakit érdekelne akkor leírom neki.
25/L
Nem tudom hol látsz rejtett agressziót vagy mondtam akármi rosszat az extrovertáltakrol... nem volt passzív agresszív szandék a kérdésem mögött inkabb tanácstalan hogy nem találok magamhoz hasonlót
Kettőnk közül te voltál aki jött a "na ilyen kérdések láttán pattanok azt megyek a barátaimhoz" én sem agresszív sem lenéző nem voltam azt hiszem senkivel csak nem akarok beleállni olyan vitába amikor belém akarják magyarázni a szubjektív benyomasukat mintha az szent igaz lenne
Ezek hangsúly nélküli szavak
Te passzív agresszívnek érezted én próbálom elmagyarázni hogy nem annak szántam
Persze ezt a szöveget is olyan hangsúllyal fogod értelmezni hogy igaznak érezd az állításod
Ezért sem érdemes írásban leallni vitatkozni senkivel
Értelmetlen
Szia jelen
En is ilyen vagyok
Lassan 24 bi lany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!