Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van olyan leszbikus aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan leszbikus aki nem extrovertált millió baráttal és nem a vagány kategóriaba tartozik? Valahogy nagyon nem talállak titeket

Figyelt kérdés
2020. szept. 15. 17:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mindenkiben ott van mind a kettő, csak az egyik erősebb. Én inkább extrovertált vagyok.

24 leszbikus

2020. szept. 16. 05:17
 12/19 anonim válasza:

Van és létezik:), én is ilyen vagyok

23L

2020. szept. 16. 08:31
 13/19 anonim ***** válasza:

Én inkább a kettő között vagyok, de ezt ki kéne fejtenem és ide nincs kedvem most leírni. :D

Ha valakit érdekelne akkor leírom neki.

25/L

2020. szept. 16. 11:51
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom hol látsz rejtett agressziót vagy mondtam akármi rosszat az extrovertáltakrol... nem volt passzív agresszív szandék a kérdésem mögött inkabb tanácstalan hogy nem találok magamhoz hasonlót

Kettőnk közül te voltál aki jött a "na ilyen kérdések láttán pattanok azt megyek a barátaimhoz" én sem agresszív sem lenéző nem voltam azt hiszem senkivel csak nem akarok beleállni olyan vitába amikor belém akarják magyarázni a szubjektív benyomasukat mintha az szent igaz lenne

Ezek hangsúly nélküli szavak

Te passzív agresszívnek érezted én próbálom elmagyarázni hogy nem annak szántam

Persze ezt a szöveget is olyan hangsúllyal fogod értelmezni hogy igaznak érezd az állításod

Ezért sem érdemes írásban leallni vitatkozni senkivel

Értelmetlen

2020. szept. 16. 14:21
 15/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem én voltam szerintem az egyetlen, akinek így jött le, ettől eltekintve kérdéskiírásnál legközelebb szorítkozz a lényegre és akkor nem szül félreértéseket a dolog.
2020. szept. 16. 17:53
 16/19 A kérdező kommentje:
Oke
2020. szept. 17. 08:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia jelen

En is ilyen vagyok

Lassan 24 bi lany

2020. szept. 17. 23:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Persze, hogy létezik. Talán pont ezért (sem) találunk egymásra mi mind. Személy szerint én nagyon nehezen nyílok meg, nehezen engedek közel valakit. Tudok beszélgetni, barátságos vagyok, mégis zárkózott, és inkább hallgatóság. Talán 1 éve csináltattak velem egy személyiségtesztet, ami alapján 98%-ban vagyok introvertál. Jelenleg szingli vagyok, de ettől még tudom, hogy párkapcsolatban is sok egyedüllétet igénylek, és (tapasztalat) ez a másik felet nagyon tudja zavarni, szóval nem könnyű egy extrovertált-introvertált párosnak...
2020. szept. 18. 23:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Hasonlóképp vagyok,mint a 18-as...
2020. okt. 5. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!