Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti inkább az extrovertált vagy az introvertált emberekhez vonzódtok általában?
Inkább az extrovertált felé,mivel magamat is annak tartom,bár úgy gondolom néha az is lehet hátrányos.
Off: Amúgy szerinted ezt a kérdést az emberek hány százaléka fogja érteni? 😂
Én introvertált vagyok, és inkább az extrovertált férfiak fognak meg (nem tudatosan őket keresem, egyszerűen így jön ki a lépés), kiegészítjük egymást.
Ez az én esetemben minden viszonyra igaz, például a családom belül, anyám extrovertált, mégis jól kijövünk, megtaláljuk a közös hangot.
Ennek ellenére a baráti kapcsolataimban a hozzám hasonlók társaságát keresem, mert jól esik néha egy kis kiszámíthatóság.
7: Pontosan! :-)
Én hatvanhárom százalékban intro vagyok az embétéi teszt (INFP) szerint és megmondom őszintén fogalmam sincs, hogy ha le kellene vinni 1 bitesre a kérdést, melyik típust választanám, nem is gondolkoztam még ilyenen... Hazudok, de... Amikor olvasgattam a matcheket és elvileg hozzám ENFP meg ENTJ "illene". :-O
Tehát extro, fene tudja :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!