Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép, formás testű, és extrovertált lányok! Mennyi ideig szoktatok szex nélkül lenni?
Hány éves vagy?
Szerencsésnek érzed magad?
Nem szoktam szex nélkül lenni.
22L
Bar en inkabb inteovertalt tipus vagyok de nem nagyon szoktam nelkulozni. Maximum ha tudatosan kifejezetten ugy akarom hogy ne legyen senki az eletemben. De egyebkent hosszabb szexkapcsolataim voltak mindig. Ez fix, megbizhato partner, barmikor mozgosithato:) meg neha neha 1-1 egyejszakas
Szerencsesnek erzem e magam? Mondhatjuk hogy igen, bar a kulsom azert sok munka es aldozat eredmenye is:D nem csak a szerencse (max az arcom) de a testemben sok munka van. Kifejezetten utalom ha valaki azt mondja jaj ez genetika:D loszart. Dieta es kemeny edzes ezt ugy hivjak
23 vagyok
Bármeddig meg tudok lenni nélküle, de általában 1 hónapig szoktam nélküle lenni.
19 vagyok és igen, szerencsésnek érzem magam.
Most pl. egy-másfél éve, mert nem akarok akárkivel lefeküdni, komoly érzéseim pedig csak lassan alakulnak ki.
Elárulom, hogy már ha minimum átlagos egy lány, akkor bármikor találhat szexet, de még megbízható szexkapcsolatot is. Ehhez nem kell különösen jónak vagy “szerencsésnek” lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!