Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan köztetek, akit izgatnak a pisis játékok, pisiszex?
Menj el egy öregek otthonába, ahol be vannak pelenkázva az emberkék, ott kiélheted magad.
Kit izgatna az, hogy bepisil? De komolyan, ennyire nem lehetsz mentálisan félresikerült.
Én nagyon, de nagyon tudom élvezni :-)
Akár bugyiba, akár meztelenül, csak rajtam landoljon az egész :-)
Engem nem.
szerintem az emberiségnek ideje lenne erkölcsileg tisztulnia, hogy ne romoljon tovább a társadalom és azzal együtt egyénei,és akkor helyrehozhatjuk közösen az életben azt amit eddig az elmebeteg hataloméhes gyengelelkű emberek fostak ki a kezükből, aminek hatására egyre több a mentális betegség van és annak következményei.
Mivel az összes fétis, perverzió valamilyen mentális trauma, vagy helytelen életmód következtébe jön létre, ezért az ilyen viselkedés inkább a fejlődésünk útjában áll, mint hogy izgalmas mulatság lenne.
Se érzelmi, se mentális értéket nem közvetítesz a partnerednek eközben az akció közben, az emberi logikát és érzelmi intelligenciát megszégyenítő szerintem, hogy azzal akarsz élvezetet szerezni magadnak és a párodnak, hogy lehugyozod.
Remélem kielégítő választ adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!