Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire téma a pasik között?
Figyelt kérdés
Miért ennyire téma a pasik között a pisiszex? Elég undorítóan hangzik, hogy valakit lepisilsz vagy valaki lepisil. Vagy a prono miatt lett ennyire felkapott?2019. okt. 2. 16:35
1/14 anonim válasza:
Hát a pasik közt ez nem téma. Te honnan jöttél?
2/14 anonim válasza:
Nem téma a pasik között, csak azok beszélnek róla akik szeretik más nem.
3/14 A kérdező kommentje:
Akkor inkább miért kedvelik ennyien a pasik közül?
2019. okt. 2. 16:43
4/14 anonim válasza:
Ahogy észrevettem több nőt érddekel mint férfit.
5/14 anonim válasza:
Nők közt is ugyan annyi százalékban kedvelik. Mesélhetnék róla. Egyszer ki kell próbálni max ha nem jön be akkor többet nem. Nem nagy kunszt.
6/14 anonim válasza:
Mert vannak itt olyan idióta lúzerek, akiknek minden olyan dolg izgató, ami a puncival kapcsolatos. Pisi, betét, használt bugyi, szagok. Na ők azok, akik a való életben sosem, vagy alig jutnak nőhöz és itt fantáziálnak.
7/14 anonim válasza:
Két napja is ez után érdeklődtél. Miért nem próbálod ki? Nemkell durva dologra gondolni Lajos ;)
8/14 anonim válasza:
Tökre nem téma közöttünk. Én mondjuk kipróbáltam, de ott a csaj hozta fel a dolgot. De ettől nem hoz lázba sem egy betét, sem egy használt bugyi.
10/14 anonim válasza:
A pisi jo esetben steril, semmi gond vele. Feldobja a szexet egy kis perverzkedes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!