Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ennyire téma a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire téma a pasik között?

Figyelt kérdés
Miért ennyire téma a pasik között a pisiszex? Elég undorítóan hangzik, hogy valakit lepisilsz vagy valaki lepisil. Vagy a prono miatt lett ennyire felkapott?

2019. okt. 2. 16:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Hát a pasik közt ez nem téma. Te honnan jöttél?
2019. okt. 2. 16:37
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem téma a pasik között, csak azok beszélnek róla akik szeretik más nem.
2019. okt. 2. 16:40
 3/14 A kérdező kommentje:
Akkor inkább miért kedvelik ennyien a pasik közül?
2019. okt. 2. 16:43
 4/14 anonim ***** válasza:
27%
Ahogy észrevettem több nőt érddekel mint férfit.
2019. okt. 2. 16:55
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Nők közt is ugyan annyi százalékban kedvelik. Mesélhetnék róla. Egyszer ki kell próbálni max ha nem jön be akkor többet nem. Nem nagy kunszt.
2019. okt. 2. 16:56
 6/14 anonim ***** válasza:
59%
Mert vannak itt olyan idióta lúzerek, akiknek minden olyan dolg izgató, ami a puncival kapcsolatos. Pisi, betét, használt bugyi, szagok. Na ők azok, akik a való életben sosem, vagy alig jutnak nőhöz és itt fantáziálnak.
2019. okt. 2. 16:59
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Két napja is ez után érdeklődtél. Miért nem próbálod ki? Nemkell durva dologra gondolni Lajos ;)
2019. okt. 2. 17:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Tökre nem téma közöttünk. Én mondjuk kipróbáltam, de ott a csaj hozta fel a dolgot. De ettől nem hoz lázba sem egy betét, sem egy használt bugyi.
2019. okt. 2. 17:50
 9/14 anonim ***** válasza:
53%
Azer nekem tetszik.
2019. okt. 2. 17:56
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
A pisi jo esetben steril, semmi gond vele. Feldobja a szexet egy kis perverzkedes.
2019. okt. 2. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!