Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan leszbikus aki nem extrovertált millió baráttal és nem a vagány kategóriaba tartozik? Valahogy nagyon nem talállak titeket
Jelen
Mivel vidéki vagyok és introvertált ezért elég nehéz az ismerkedés, de biztos sok hozzám hasonló lány van még csak nehéz megtalálni őket
18/L
Én egyik se vagyok.
Munkában szeretek nyüzsögni, van igényem a társoságra, emberek közelségére.
Ugyanakkor kevés barátom van, nagyon megválogatom kivel vagyok közeli kapcsolatban. Emellett szeretek egyedül is lenni, akár hetekig...
Emiatt nem igazán sorolnám magamat egyik kategóriába se, mindkettő vagyok ès igazán egyik se.
Én egyébként ezt nem értem, hogy miért próblémás, mert szerintem a többség introvertált.
Tudom, hogy ez az én kommentem miatt érkezett. És szerintem velem nehéz, mert a többség introvertált.
Viszont szívből mondom, nem értem, hogy futsz mindig ilyenekbe, mert ez a kevesebb.
6# semmi bajom még előítélet
Szimplán nem passzol az életstílusunk
Nem tudom miért vagyok ellenséges a szemedbe mert magamhoz hasonló párt keresek de oke
Pattanj azt menj
Nem azért vagy ellenséges, hanem pl az ilyen válaszod miatt.
Kiérezni ezt a passzív-agresszív viselkedést.
Ez kb ahhoz hasonlít, mikor valaki ilyen kérdést tesz fel:
“Léteznek egyáltalán nőies nők?? Mindig mindenhol csak fiúsakkal találkozok és az nekem rohadtul nem jön be. Nincs velük bajom, de már rosszul vagyok, hogy csak Ilyeneket látok. Szóval mit tehetnék, hogy ne a fiúsakat vonzzam be?”
Az érdeklődés a nőies nőkre irányul elvileg, mégis a fiúsokon lovagol.
Egyszerűbb lett volna leírni, hogy mit keresel, ahelyett, hogy rejtett agresszióval betámadod, amit nem keresel.
Bár inkább nem is feltételezem, hogy meg fogod érteni, valószínűleg erre is tolsz valami beoltós flegma szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!