Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, mire vágytok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mire vágytok egy kapcsolatban? Mi az amitől valaki nektek egy ideális nő, jó partner és jó társ a mindennapokban?

Figyelt kérdés

2020. szept. 15. 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:
36%

Nem szól bele, hogy mit csinálják és megbízik bennem, hogy sosem fordulna meg fejemben olyan, amit teszek azzal ártanék a kapcsolatunknak vagy épp tiszteletlenül bánnék vele. (Még ha haverok csajodként hivakoznak az aktuális páromra is mindig kijavítom őket, hogy párom/barátnpm, mert szerintem a csajom szó is megalázó, egy olyan emberre akit szeretek.) Sajnos van egy szabadságvágyam, ami hobbikra és rengeteg barátra korlátozódik és olyankor ezeket szeretem csinálni és fontosak a barátaim, sosem hagynám őket cserben, rengetegszer kapartak össze a padlóról és bizony, ha esetleg megint átverne valaki, akkor ők lesznek ott nekem, tehát lényegesen fontosabbak, főleg egy kapcsolat korai szakaszában. Ja igen, fogadja el a barátaim, volt aki nem tolerálta őket, fogalmam sincs miért, mert mindannyian kedvelték őt.

Aztán imádok kirándulni, utazni, új dolgokat kipróbálni, új helyeket felfedezni. Jó lenne, hogy ebben partner lenne velem. Ha meg nem, mert otthonülő típus az sem gond, de itt erre vonatkozik az, amit az első felében írtam. Én szeretek menni mindenfele, és általában kirángatom a leginkább otthonülős barátaimat is, szóval mondjuk páromat is sikerülne.

Egyébként szeretek olvasni is és akkor meg otthon kell nyugalom. Vagy épp vannak kocka időszakok is az életemben, ami szintén nyugi, vagy csatlakozik az király.

Imádok együtt főzni is, vagy épp filmezni sorozatozni is. Egyébként a fényűzést és a drága dolgokat nem csipázom, egyszerű életet szeretek, sok élménnyel.

Érzelmileg mi kéne fogalmam sincs. Valaki, aki megérti, hogy milyen extrovertáltnak lenni tág érdeklődési körrel, vagy csak képes elfogadni. A múltam sebei meg nem számítanak, nem azon akarok nyafogni, hanem előre tekintek. De ha képes azokról is beszélgetni valaki és megértő lenni az remek, velem meg lehet mindenről és nem igazán van, amit elítélnék.

Egyébként mivel tág érdeklődési körrel rendelkezem és minden érdekel, én örülök ha a másik tud újat mutatni is és érdekel, hogy miket csinál. Szóval etéren meg tök rugalmas vagyok.

Egyébként nagy valószínűséggel, aki nagyon introvertált, az nem való hozzám, mert hosszú távon elviselhetetlen lennék neki.

2020. szept. 15. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Így is elviselhetetlennek tünsz egyes
2020. szept. 15. 17:11
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
Felpontoztalak, mert te valószínűleg itt éled az életed. :D
2020. szept. 15. 17:19
 4/8 Hozé don Padrafos válasza:
59%
Engem is érdekel a válasz erre a kérdésre, de 1-estől megkaptam azt, amitől velem sem jönnek ki a nők. Hobbira, olvasásra, kocka dolgokra, kevés bulira kellene nekem is a szabadság, de ezek miatt önző alaknak tartanak a nők. Magamra ismertem benne. Azzal a különbséggel, hogy én introvertált vagyok.
2020. szept. 16. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Hogy mire vágyok?

-szenvedélyre

-őszinteségre

-hűségre

-meg tudjuk egymást nevettetni, tudunk egymással bolondozni/gyerekeskedni

-kiegészítjük egymást az ágyban, nagy az étvágya

-meg tudunk egymással vitatni bármilyen problémát

-tudunk kompromisszumot kötni

-figyelünk egymásra, tiszteljük egymást, figyelmesek vagyunk egymással

-ki tudjuk fejezni az érzéseinket, ismerjük a másik szeretetnyelvét és alkalmazzuk is

-tudunk filozofálgatni az élet, a világ dolgairól, érzésekről, érzelmekről

-legyen saját véleménye, legyen intelligens

-felszabadultnak érezzük magunkat együtt

-mindkettőnknek van énideje

-közös nagy célok, egy-két közös hobbi

-szeressen kirándulni, ritkán bulizni

-káros szenvedélyektől mentes legyen

Illetve nem zárkózom el attól, ha neki vannak barátai, de elvárom, hogy többször szerepeljek én az első helyen,mint ő(k).

2020. szept. 16. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

mint a mesébe nem :D ?? fogadjon el és szeressen...

26N

2020. szept. 17. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:
24%
Nem értem. Ezt nő kérdezi nőtől? Hogy milyen legyen a barátnője? Legyen hasonló érdeklődési körű és azonos pol itikai beállítottságú, ez elsődleges.
2020. szept. 19. 10:16
 8/8 anonim ***** válasza:
65%

Ez érdekes kérdés, még sose gondoltam úgy végig úgy őszintén, de úgy látszik most jött el az ideje :D

-fontos, hogy hasonlóan szemléljük a világot. (Politika, hit, érdeklődési körök). Nem szeretem a szélsőséges embereket, és szeretem, ha nyitott a másik véleményére, érdeklődő.

Fontos a humor, de mivel én is óvatos vagyok nem zavar, ha nem olyan fekete és durva a humora. A humor azért fontos, hogy tudjunk ugyan azon a dolgokon nevetni. Nyilván sablon szövegnek hangzik, de a szürke hétköznapokban ez nagyon fontos tud lenni.

Fontos, hogy hasonlóan tudjuk kimutatni a szeretetünket.

Fontos a hasonló szex igény

Fontos, hogy fejlődni akarjon egész életében, és foglalkozzon az önismeretével.

Külsőnél pedig szeretem ha tudatos. Nem zavar a smink, én is szoktam, de nem szeretem ha nem tud nélküle élni. Az arany középút a legjobb. Szeretek néha csak lemenni sétálni, úgymond utálom a tökölést, ezért mondtam az előbbit, mert jó ha valaki gyorsan el tud készülni. Amúgy meg inkább a csinos lányok vonzanak.

Most végiffondolva, fogalmam sincs, hogy ezek mennyire számítanak nagy igényeknek...

2020. szept. 21. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!